De grønne turene - åpning 23. april

Nå er de nye turkartene til De grønne turene for 2017 ferdige og du kan laste de ned her eller du kan hente de rett etter påske på kommunale kontorer som rådhuset i Sandefjord, bibliotekene, frivilligsentralene og også enkelte bensinstasjoner og sportsbutikker. Merk at løypene ikke er ferdig merket før 23.4.

De grønne turene er et turopplegg med 10 merkede turer i hele vår nye kommune. Turene beskrives i egen folder med kart og angivelse av p-plasser. Traseene er merket med gule band fra 23. april til 15. september.

Den offisielle åpningen av De grønne turene skjer søndag 23.april, kl.11, med guidet tur i Bogen-Sundåsenområdet i Stokke.

Her kan du laste ned turarket med kart og turbeskrivelser.

25 årsjubileet for De grønne turene markeres i forbindelse med den tradisjonsrike «Høstkvelden» i Andebu, 16.november, kl. 19.

Les mer om De grønne turene her.