Folkefesten i Sandefjord 27.mai

Se og opplev hele byen markere vår nye kommune

Ordføreren og Sandefjord kommune inviterer alle til folkefest i sentrum

Slik ønsker han at byen skal feire seg selv og vise seg fram som den nye storkommunen.

Det starter kl 12.00 og varer til kl 23.00

11.30: Avgang fra Jernbanestasjonen med Haukerød skolekorps. De spiller seg ned til Byparken for en liten konsert der og ankommer Badeparken kl. 12.00.

12.00 - 17.00: Stands og aktiviteter i Badeparken for hele familien

16.00: Konsert med Freddy Kalas

17.00: MBX show (Fjordcupen)

19.30: Konsert med kommende stjerner fra kommunen: Amanda K`Odingo, Jørgen Dahl Moe, Mari Dodd Kjølstad og Petter Vermeli. Band er Sandefjord storband.

21.30: Konsert med Morten Abel og Band

Over 50 lag og foreninger i Badeparken

Forbehold om endringer. Se oss også på Facebook

Artister fra Hjertnes Amfi 1 scenen ut mot parken

Se Freddy Kalas, Morten Abel, Sandefjord Storband med Amanda K´Odingo, Jørgen Dahl Moe, Mari Kjølstad og Petter Vermeli.

Kinoen og Biblioteket er også med

Det blir festpriser på kinoen (litt rabbatt) og Biblioteket kommer med konkrete tiltak - følg med her eller på Facebook.

Folkefesten over hele byen - vi samarbeider med mange

Det blir Bruktmarked i Byparken, Bondens Marked på Torvet, FjordTivoli i Badeparken, FjordCup i Badeparken og BMX show i Badeparken.