Forhåndsstemming fra 10. august

Fra torsdag 10. august kan du forhåndsstemme på et av kommunens tre bibliotek: Andebu, Stokke og Sandefjord bibliotek. Åpningstidene finner du på valgkortet ditt eller på www.sandefjord.kommune.no/valg.

Alle stemmeberettigede kan forhåndsstemme i Sandefjord, uavhengig av hvilken kommune du er manntallsført i. Dersom du er manntallsført i en annen kommune enn Sandefjord, kan du ikke stemme i Sandefjord på valgdagen. Da må du enten forhåndsstemme, eller stemme i hjemkommunen din på valgdagen.

Hvis du ikke har mottatt valgkort og er usikker på hvilken kommune du er manntallsført i (folkeregisterført 30.6.17), kan du kontakte kommunen på tlf 3341 6000 for å få vite dette. Du kan avlegge stemme uten valgkortet, men det forenkler valgfunksjonærens arbeid hvis du har det med og det går raskere for deg å stemme.

Husk at du må ha med legitimasjon med bilde!

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?