Alf Angelsen sammen med avdelingsleder Ole Viggo Gullvåg. Alf Angelsen sammen med avdelingsleder Ole Viggo Gullvåg.

Alt ligger til rette for å trives her!

Onsdag flyttet Alf Angelsen fra Nygård sykehjem til en av de nye leilighetene på Aagaardstunet, midt i sentrum. Her skal han bo i ett års tid mens sykehjemmet blir renovert. Det synes han er helt fint – særlig ettersom han får lov å dele leiligheten med sin kjære ektefelle.

– På Nygård har vi vært som en familie. Det er et fantastisk fint sted å bo, men det blir flott å bo her også, sier 94-åringen som ikke kan få fullrost de ansatte som har tatt godt vare på ham og kona, også midt i flyttesjauen.

Det er mye som skal på plass når 54 beboere fra Nygård får sitt nye, midlertidige hjem i de nye omsorgsboligene i sentrum. Men flyttingen har gått effektivt for seg, og i løpet av to dager skal alle være innlosjert. Snart får ekteparet Angelsen også sine personlige eiendeler på plass i leiligheten, og da skal det meste ligge til rette for å trives, ifølge Alf.
– Det viktigste der man bor er at det er snille folk og at man oppfører seg skikkelig selv. Det å spre godhet er viktig, og noe jeg har ønsket å gjøre hele mitt liv!

Avdelingsleder Ole Viggo Gullvåg kan slå fast at selv om ikke alt fra Nygård er på plass ennå, så vil det bli et bra sted for beboerne og de ansatte fram til de skal flytte tilbake til Nygård neste år. Det er Alf helt enig i.
– Det er fine områder her, og tenk så fint det blir å sitte på verandaen her når våren kommer!

Tirsdag 1. mars flyttet Gerd Trydal inn i nybygget på Nygård sykehjem. Les om den store flyttedagen da 72 beboere flyttet fra gamle til nye Nygård. 

Oppdatert: 30.06.2022 kl.09:16

Publisert: 02.03.2022