Bli klassevenn

Er du pensjonist og trives sammen med barn og unge? Hva med å melde seg som frivillig klassevenn for elevene på Framnes skole? Interesserte og nysgjerrige er velkomne til informasjonsmøte onsdag 15. juni.

Å være klassevenn gir glede og livskvalitet til både deg selv og elevene du er klassevenn for. Samtidig gjør du noe nyttig for lokalsamfunnet.

Som klassevenn knytter du deg til en skoleklasse på frivillig basis. Du kan være med som en ekstra voksen på turer, i skoletimene på kunst og håndverk (forming), matlaging eller på leksehjelp. Hva du vil gjøre og hvor mye tid du vil bruke, bestemmer du selv og etter nærmere avtale med skolen.

Klassevenn er et tiltak i prosjektet «Aldersvennlige Sandefjord» og skal prøves ut fra høsten på Framnes skole i første omgang.

Alle som vil vite mer om hva det vil si å være klassevenn, er hjertelig velkomne til informasjonsmøte på Framnes skole (personalrommet) onsdag 15. juni kl. 18.00.

Vi serverer kaffe/te og noe å bite i.

Har du spørsmål, kan du ringe rektor Hans Christian Nystad på mobil 971 73 579 eller sende en e-post til hans.christian.nystad@sandefjord.kommune.no

Oppdatert: 04.08.2022 kl.14:30

Publisert: 01.06.2022