Barnefysioterapeutene Andrea Achtentuch og Martine Aarøe i podcaststudio. Barnefysioterapeutene Andrea Achtentuch og Martine Aarøe i podcaststudio.

Egen podcast om barn og aktivitet

Tenk sammen, kommunens samhandlingsmodell for barn og unge, har fått egen podcast!

På initiativ fra barnefysioterapeutene Andrea Achtentuch og Martine Aarøe, er de første fem episodene spilt inn i studioet på Gründeriet og du finner dem både på Spotify og via Apple podcasts.

Disse episodene har faglige temaer og refleksjoner knyttet til barns motoriske utvikling og viktighetene av å skape gode opplevelser i fysisk aktiv lek fra vi er små.
- Vi tror dette har stor betydning både for barndom og ungdomstid, men også for individuell- og folkehelse på lang sikt, sier Janne Borch-Jenssen, enhetsleder for fysio- og ergoterapi barn og unge i Sandefjord kommune. 

Hver episode har gjester som bidrar med kompetanse og erfaringer - enten fysio- eller ergoterapeutkollegaer eller samarbeidspartnere fra barnehagene.

- Podcast er en ny måte for oss å forsøke å nå mange som kan ha interesse av å vite mer om faglige temaer knyttet til forebygging og oppfølging av helseutfordringer, fortelle om hvordan vi jobber i Sandefjord kommune og sette fokus på hva vi kan få til sammen gjennom tidlig innsats. Det er både spennende og litt skummelt å prøve noe nytt - men vi tenker dette kan være til nytte og interesse for samarbeidspartnere, foreldre og andre som er interessert i barns utvikling, sier Borch-Jenssen.

Oppdatert: 21.02.2023 kl.23:56

Publisert: 21.02.2023