SPEIL er kulturlivets egen festaften med utdeling av kulturpriser for 2022. Innimellom utdelingene serveres et fullspekket sceneshow med smakebiter og høydepunkter fra byens frivillige kulturliv i året som har gått. Foto: Eivinn Ueland SPEIL er kulturlivets egen festaften med utdeling av kulturpriser for 2022. Innimellom utdelingene serveres et fullspekket sceneshow med smakebiter og høydepunkter fra byens frivillige kulturliv i året som har gått. Foto: Eivinn Ueland

Flyttet du til Sandefjord i 2022?

Da er du og familien hjertelig velkomne til vårt årlige innflyttertreff med påfølgende festforestilling i Hjertnes lørdag 4. februar!

Kommunen har sendt invitasjoner til alle som har meldt flytting til Sandefjord i løpet av 2022, men har det skjedd en glipp, og du ikke har mottatt invitasjon, kan du fortsatt melde deg på. Det er selvfølgelig helt gratis.

Innflyttertreffet begynner klokken 16.00 og varer en time til klokken 17.00. Da blir det bevertning og en mulighet til å bli kjent med kommunens rikholdige foreningsliv. Klokken 18.00 er du velkommen til SPEIL i Hjertnes. Dette er kulturlivets egen festaften med masse god underholdning og utdeling av kulturpriser for 2022. Du kan lese mer om SPEIL her.

Send en e-post til kultur@sandefjord.kommune.no med navnet ditt og hvor mange du har med deg.

Påmeldingsfrist: fredag 27. januar.

Dersom dere ikke ønsker billetter til Speil i etterkant av Innflyttertreffet er det fint om dere gir beskjed om det.

Billetter til Speil vil deles ut i etterkant av arrangementet i kommunestyresalen.

Oppdatert: 24.01.2023 kl.21:02

Publisert: 24.01.2023