Første stikk til Aase

Onsdag morgen klokken kvart på ni på Nygård sykehjem, fikk Aase Sandnes kommunens aller første koronavaksine. 97-åringen selv var ganske spent og hadde ikke sovet siden klokken 3 på natta.
- Dette synes jeg er veldig fint. Jeg håper virkelig det vil hjelpe mange. Det har jo vært litt trist med denne koronaen, syntes Aase.

205 doser hadde Sandefjord kommune fått tildelt til første runde. Det var nok til beboerne på Nygård, Mosserødhjemmet, Kamfjordhjemmet og 29 korttidspasienter på Sandefjord medisinske senter. Neste uke står blant annet Soletunet i Stokke og Andebu sykehjem for tur.

Du finner mer informasjon om vaksineringsprogrammet i kommunen her.

På bildene ser vi Aase Sandnes sammen med fagansvarlig sykepleier Bitte Foss Ovesen, som setter den aller første vaksinen. Vi ser også sykepleierne Emily Lenes Mihalik og Monica Olsen som blander de første vaksinene.