Ikke ring vaksinetelefonen unødvendig

Vil du bytte vaksinetime? Ikke ring vaksinetelefonen.

Vil du si fra om at du gjerne kan ta vaksinen, selv om du ennå ikke har fått time? Ikke ring vaksinetelefonen.

Har du plutselig bestemt deg for å dra på ferie og ønsker vaksine så fort som mulig? Ikke ring vaksinetelefonen.

Bruk helsenorge.no

Det er mange som ringer vaksinetelefonen som Sandefjord kommune bemanner tre dager i uka. På grunn av ferieavvikling er det nå lavere kapasitet på denne telefonen. Mange ringer inn med spørsmål om ting som man lett selv kunne funnet svar på ved å oppsøke offisielle nettsider.

Kommunen oppfordrer derfor folk til å heller benytte seg av helsenorge.no for å få svar på sine spørsmål knyttet til vaksine. Om du for eksempel må utsette den oppsatte vaksinetimen så kan det også gjøres på helsenorge.no.

All e-post blir lest

Dersom du av en eller annen grunn ikke finner svaret på det spørsmålet du har på nett – send en e-post til helse@sandefjord.kommune.no.

Dersom du har en viktig beskjed til vaksinefolket i Sandefjord kommune – send en e-post til helse@sandefjord.kommune.no.

Alle e-poster blir lest, men ikke alle blir besvart. Har du gitt en enkel beskjed via e-post, så blir det registrert. Det skjer altså uten at du nødvendigvis får et svar. Det er dermed heller ikke nødvendig å ta kontakt på nytt for å forsikre seg om at beskjeden er mottatt.

Oppdatert: 09.07.2021 kl.11:21