Kjøp av 40 nye omsorgsboliger

Sandefjord kommune planlegger i løpet av februar å lyse ut konkurranse om kjøp av 40 omsorgsboliger, inkludert arealer til hjemmesykepleiebase m.m. Omsorgsboligene skal etableres i nærhet til et eksisterende bo- og aktivitetssenter i Sandefjord sentrum og bør inngå i et større senter hvor den private tilbyderen også forplikter seg til å oppføre og selge seniortilrettelagte leiligheter direkte til kjøper.

Private tilbydere inviteres til et møte fredag 25. januar kl. 13-14 på rådhuset i Sandefjord. I møtet vil kommunen orientere om hvordan konkurransen er tenkt lagt opp med tanke på kravspesifikasjon, tidsplan m.m. Kommunen ønsker deretter innspill fra private tilbydere på innretning av konkurransen m.m. før den lyses ut. Dette vil bli konkretisert i møtet.

Private tilbydere som ønsker å delta på møtet melder på forhånd sin interesse pr. e-post til Øyvind Rivrud innen onsdag 23. januar.

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?