Kulturarenaen er herved åpnet

Mange hadde møtt opp da ordføreren fredag kveld kunne klippe snoren til det flotte bygget som 80 prosent av tiden skal være dedikert for det lokale, frivillige kulturlivet i hele kommunen.

– I dag er det med begeistring og stor glede kulturlivet, kolleger, innbyggere, arkitekter, entreprenører og folkevalgte kan delta på den offisielle åpningen av vår fantastiske nye fleksible kulturarena.

Dette var åpningsordene til ordfører Bjørn Ole Gleditsch under dagens strålende innvielse av bygget - nesten 50 år etter åpningen av Hjertnes kulturhus, vegg-i-vegg. 

– Det har vært en lang vei til det resultatet vi ser i dag, hvor mange ulike plasseringer og løsninger har vært vurdert underveis. Jeg er overbevist om at det valget vi tok var klokt for å utvikle Hjertnes kulturhus videre, få synergier og ikke minst en mest mulig effektiv drift med de flinke folka våre som legger til rette for de ulike kulturaktørenes behov på en glimrende måte, sa en meget fornøyd og stolt ordfører.

Byggingen av den fleksible kulturarenaen startet i april 2021 og står altså klar til bruk i september 2022. Allerede er den fullbooket til over nyttår, og i åpningshelgen er det fullt program med noe for enhver smak. Program og billetter finner du her

Oppdatert: 12.12.2022 kl.12:42

Publisert: 02.09.2022