Møt opp til timen!

Vaksineringen stopper ikke opp selv om mange nå har sommerferie. Det er derfor svært viktig at alle som har fått time til vaksinering faktisk møter opp til timen de har fått tildelt.

– Dersom man ikke møter opp til timen er det med på å forsinke hele gjenåpningen av landet, sier Anne Mette Klepaker som har ansvar for koronavaksineringen i Sandefjord.

Det er en del mennesker som ikke dukker opp til vaksinetimen sin i Sandefjord, noe som skaper trøbbel for vaksineprogrammet. Oppfordringen er derfor enkel; møt opp til timen du har takket ja til!

Sjekk infoen din

Dersom du har fått sms med tilbud om time som ikke passer, kan du trykke på «utsett». Du vil da få et nytt timetilbud senere, normalt i løpet av en ukes tid.

En annen utfordring for de som jobber med vaksineringen er at de ikke klarer å komme i kontakt med alle. Det kan være flere årsaker til det, men en av dem kan være at det er registrert feil eller mangelfull kontaktinformasjon på helsenorge.no.

Dersom du tilhører en gruppe som nå skal ha fått tilbud om vaksine, men som ennå ikke har hørt noe fra kommunen, bør du sjekke om opplysningene om deg ligger riktig på helsenorge.no.

Alternativt kan du sende en e-post til helse@sandefjord.kommune.no.

Riktig gruppe

Det er viktig at du først sjekker at du tilhører en gruppe som faktisk har fått tilbud om vaksine til nå.

– Nå vaksineres gruppe 10. I tillegg har vi tildelt vaksinetimer til de barnehageansatte neste uke. Vi kommer også til å sende ut melding om vaksiner til lærerne nå snart, sier Anne Mette Klepaker.

LES MER om vaksineringen i Sandefjord her.

Oppdatert: 17.08.2021 kl.10:12

Publisert: 06.07.2021