Daglig leder i bedriften Harmonie, Kjetil Hognestad og seksjonsleder for kultur og kino, Lars Fuglevik, signerte avtalen om navnet. Foto: Sigfrid Kvasjord Daglig leder i bedriften Harmonie, Kjetil Hognestad og seksjonsleder for kultur og kino, Lars Fuglevik, signerte avtalen om navnet. Foto: Sigfrid Kvasjord

Nå heter det Harmonie arena

Fredag ble avtalen signert. Den flunkende nye kulturarenaen i Sandefjord heter nå offisielt Harmonie arena.

Det var god stemning i den nye delen av Hjertnes kulturhus fredag, da avtalen mellom kommunen og Harmonie ble signert. Det har vært kjent en stund at navnet vår nye kulturarena blir Harmonie arena, nå er det endelig formelt på plass.

– Denne avtalen gjør at vi får midler til å utruste salen med det som trengs, for at terskelen for å bruke Harmonie arena blir så lav som mulig for brukerne, sier Lars Fuglevik, seksjonsleder for kultur og kino.

Det er en avtale som gir penger til driften av det nye kulturbygget, men for bedriften Harmonie, som nå får sitt navn på veggene, er det mer enn økonomi som ligger til grunn.

– Dette er noe som gjør oss som jobber i bedriften stolte. Det er veldig gøy å være med på å bidra til at byen får et enda bedre kulturtilbud som kommer alle til gode, sier daglig leder i Stokke-bedriften Harmonie, Kjetil Hognestad.

Det skal nå produseres skilt som skal pryde utsiden av bygget, navnet vil snart bli å se på billetter og annet materiell, men jobben med å innarbeide det nye navnet på det som til nå har vært omtalt som Fleksibel Kulturarena, vil trolig ta litt tid.

– Promoteringen går vi i gang med med det samme, men det er klart at det vil ta litt tid før alle omtaler dette som Harmonie arena, sier Fuglevik.

Harmonie arena vil være en naturlig del av Hjertnes, men kommunalsjef for kultur, idrett og fritid i Sandefjord kommune, Erik Rastad, er tydelig på at det likevel vil skille seg ut.

– Harmonie arena vil få sin egen identitet. Og vi er veldig glade for at vi nå har fått et godt navn, for helt ærlig – det kunne ikke blitt et mer passende navn enn dette, sier Rastad.

Oppdatert: 12.12.2022 kl.12:42

Publisert: 07.10.2022