Victoria, Silje og Josell på Møyland barnehage fryder seg over den nye klatreparken like ved barnehagen. Foto: Håvard Flaatten Victoria, Silje og Josell på Møyland barnehage fryder seg over den nye klatreparken like ved barnehagen. Foto: Håvard Flaatten

Ny klatrepark i Andebu

På Møylandsletta i Andebu finnes det allerede mange aktivitetsmuligheter, og nå er også en super klatrepark for barn på plass.

Det er klatreparken Høyt og lavt som har stått for byggingen av den lille avleggeren som er plassert like ved siden av Møyland barnehage. Og det er Andebus uoffisielle dugnadsgeneral Gunnbjørn Tangen, som med gode hjelpere har bidratt til å få samlet inn penger til det flotte tiltaket.

Parken, som har en prislapp på 600 000 kroner, er foreløpig finansiert og forskuttert av Andebu idrettslag. Kommunens park og idrettsseksjon har gjennomgått prosjektet og en søknad om spillemidler vil bli sendt til høsten. I tillegg har Frisklivsentralen bidratt med 30 000 kroner og Nærmiljøutvalget med 50 000 kroner. Hva kan man ikke få til når alle gode krefter går sammen om gode formål?!

På bildene ser vi Gunnbjørn Tangen og Jed, Olivia, Victoria, Silje og Josell fra Møyland barnehage. Foto: Håvard Flaatten.

Bilde av blide folk i klatreparkenBilde av blide folk i klatreparkenBilde av blide folk i klatreparken

Oppdatert: 12.12.2022 kl.12:42

Publisert: 05.05.2022