Nye koronatiltak fra 5. november

Torsdag 5. november ble det presentert en rekke nasjonale tiltak for å få tilbake kontrollen på smittespredningen av koronaviruset.  Det ble foreslått både nasjonale og lokale tiltak.

Meldingen fra statsminister Erna Solberg var klar:  - Hold dere mest hjemme.  Ha minst mulig sosial kontakt med andre.  Sammen kan vi snu den skumle utviklingen i smittetallene, men det krever at vi alle er med på en skikkelig dugnad de neste ukene.

Se de nye koronatiltakene fra regjeringen her (helsenorge.no)

Sandefjord kommune har i likhet med flere andre kommune opplevd økt smitte de siste ukene. Kommuneledelsen vil derfor i samråd med fylkesmannen og andre kommuner i regionen vurdere hvilke tiltak som eventuelt skal innføres lokalt utover de nasjonale anbefalingene og retningslinjene som ble presentert torsdag. Møtet med fylkesmannen vil finne sted i morgen formiddag.

5.11.20