Nye Nygård bo-og behandlingssenter

Nå er vi på plass!

Onsdag 1. mars var alle på Nygård bo- og behandlingssenter samlet under samme tak igjen. Det skjedde på dagen ett år etter at 126 pasienter flyttet ut av sine gamle rom. 

Det har vært store omveltninger med flytting to ganger på ett år; først da 72 av beboerne flyttet inn i nybygget og 54 beboere samtidig flyttet midlertidig til Aagaardstunet midt i sentrum. Så startet renoveringen, 8.mars 2022.

Byggefirmaet har gjort en omfattende jobb dette året. Nøyaktig ett år etter at renoveringen startet, er alle beboerne tilbake på plass. I prosessen er det gjort en formidabel innsats av medarbeidere, pårørende, frivillige og andre støttespillere. Nå er vi i mål og kan feire.

Nygård har fått et moderne og oppgradert pasientvarslingssystem og satt opp sensorteknologi som skal bidra til å gi enda bedre tjenester for beboerne.

Nå har alle pasienter nye og fine enerom med eget bad. Avdelingene har fått flere små stuer, fine spiserom og kjøkken. Det er romslige midtstuer i hver etasje og nye møbler i hele bygget. På flotte Kafè Nygård kan pårørende, beboere og ansatte slå seg ned med en kopp kaffe og noe å spise.

Er du nysgjerrig på hvordan det er blitt her? Kom gjerne en tur innom Nygård for å se hvordan vi har fått det. Du er hjertelig velkommen!

Oppdatert: 09.03.2023 kl.08:56

Publisert: 08.03.2023