Størstedelen av tivolitomta brukes i dag som parkeringsplass, men av og til også til et omreisende tivoli. Foto: Eirik Agledal Størstedelen av tivolitomta brukes i dag som parkeringsplass, men av og til også til et omreisende tivoli. Foto: Eirik Agledal

Nytt bibliotek i Sandefjord - kommunedirektørens presentasjon

Tirsdag 12. oktober presenterte kommunedirektør Bjørn Gudbjørgsrud alternative løsninger for nytt bibliotek i Sandefjord for formannskapet.

Her kan du se streamet utgave av kommunedirektørens presentasjon

Kommunestyret avviste saken i sitt møte 20.5. og ba kommunedirektøren om ny sak med tre alternative utredninger. Kommunedirektøren presenterte  de tre forskjellige alternativene til nytt bibliotek i Sandefjord i sin orientering tirsdag:

Alternativ A: Utvikling av tivolitomta med bibliotek, kulturskole og andre private funksjoner

Alternativ B: Et sentrumsnært bibliotek samlokalisert med kulturskolen

Alternativ C: Et sentrumsnært bibliotek uten kulturskole

Se orienteringssaken i formannskapet og pdf av kommunedirektørens presentasjon for de folkevalgte her.

Oppdatert: 12.10.2021 kl.14:09

Publisert: 12.10.2021