Høyreleder Erna Solberg snakket til en lydhør forsamling om et bærekraftig velferdssamfunn. Foto: Eivinn Ueland Høyreleder Erna Solberg snakket til en lydhør forsamling om et bærekraftig velferdssamfunn. Foto: Eivinn Ueland

Rekordmange inntok frokosten på Hjertnes

For sjette gang inviterte Sandefjord næringsforening og Sandefjord kommune til faglig storfrokost på Hjertnes. Flere enn 650 påmeldte deltagere fra det lokale næringslivet startet dagen med en matbit, mingling og ikke minst interessante og inspirerende foredrag.

Arrangøren hadde sydd sammen et program der både lokale, nasjonale og internasjonale perspektiver på bærekraft og økonomiske trender ble belyst.

Foredragsholderne besto av kjente profiler som høyreleder Erna Solberg, sjefanalytiker i Nordea, Thina Saltvedt og leder for renter og global allokering i Storebrand Olav Chen. I tillegg fikk tilhørerne høre ordfører Bjørn Ole Gleditsch og kommunedirektør Bjørn Gudbjørgsrud bli intervjuet av næringssjef Jan Erik Hvidsten om næringslivssamarbeid og bærekraftig utvikling i Sandefjord kommune.

Næringssjef Jan Erik Hvidsten synes arrangementet gir den perfekte kickstarten på det nye året.
– Vi gjør dette som et tiltak for å skape engasjement for arbeidet med næringsutvikling i kommunen. Sandefjord har en svært høy andel av sysselsettingen i privat sektorer, og vi er på topp ti i Norge på næringsvariasjon. I tillegg har har vi en unik gründerkultur med mange og viktige møteplasser, som denne frokostsamlingen utgjør en naturlig del av, sier Hvidsten.

Rådgiver i kommunens næringsavdeling, Anne Grethe Bakken og leder for Sandefjord næringsforening, Ingebjørg Tollnes ledet forsamlingen trygd igjennom programmet

Thina Saltvedt, sjefanalytiker i Nordea holdt et brennende innlegg om viktigheten av bærekraft

Olav Chen er sosialøkonom, porteføljeforvalter, og medieprofilert markedskommentator.

Kommunedirektør Bjørn Gudbjørgsrud, ordfører Bjørn Ole Gleditsch og næringssjef JAn Erik Hvidsten

Tilnærmet fullt hus og god stemning i salen.

Oppdatert: 11.01.2023 kl.14:28