Sandefjordsbilder 2017

I forbindelse med etableringen av nye Sandefjord kommune (2017) ble innbyggerne i Stokke, Andebu og Sandefjord invitert til å sende inn bilder fra sin kommune.

Hans Mathisen ble samtidig engasjert til å komponere et musikalsk stykke som skulle urfremføres på en egen Festkonsert i Hjertnes kulturhus. Allegro Film i Sandefjord ble engasjert for å produsere en dronefilm fra hele den nye kommunen.

Musikken, dronefilmen og et utvalg av de innsendte bildene ble vist sammen som en audiovisuell fremføring. Dermed kunne publikum på en spennende måte få litt innblikk i de deler av vår nye kommune de fleste av oss kanskje ikke kjente så godt fra før.

Allegro Film har her i samarbeid med komponist Hans Mathisen ferdigstilt en film av fremføringen.

Se filmen Sandefjordsbilder 2017

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Start Kari chatbot