Seniormesse

Sandefjord kommune inviterer til Seniormesse på Sandefjord medisinske senter.

Tid: onsdag 17. oktober kl. 13.00 – 18.00.

Sandefjord kommune vil ved å arrangere denne Seniormessen vise at Sandefjord har mye å by på også for seniorer.

På messen kan du bli kjent med utstillernes mange tilbud og få informasjon om mange muligheter i sandefjord.

Vi ønsker fokus på det som gir god helse og livsglede i seniortilværelsen. Messen skal være en kilde til inspirasjon og skape nye muligheter.

Utstillerne som kommer er frivillige organisasjoner, bedrifter og kommunale tjenster som med sine tilbud setter fokus på et godt seniorliv.

på denne måten vil vi vise det mangfold og de muligheter som finnes til et godt seniorliv i Sandefjord.

På messen vil det også være muligheter til å prøve aktiviteter som spillteknologi og forskjellig trening. Vi har også et par forelesninger som fokuserer på viktige temaer for seniorer.

Program seniormesse finner du her

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?