Skal vi starte demenskor i Sandefjord?

TV-serien om «Demenskoret» på NRK fjernsyn har blitt en suksess som skaper engasjement over hele landet. Demenskoret har vist at dette er et tilbud som skaper glede, begeistring og gode opplevelser.

Nå forsøkes det å etablere et demenskor i Sandefjord. I den forbindelse inviteres alle som ønsker å bidra på en eller annen måte til samling på Sandefjord Medisinske Senter.

Her skal vi dele meninger og erfaringer om hva som skal til for å starte et demenskor i Sandefjord. Lærings- og mestringssenteret i Sandefjord arbeider tett med Sandefjord demensforening og ønsker å bidra til at foreningen får realisert sin visjon om at mange struper skal få synge sine favoritter.

Hvem vil være med? Hvem kan tenke seg å bidra? Og hvem vil dirigere og kan spille på instrument?

Program

Vi samles i auditoriet mandag 30. januar klokken 18.00 til 20.00. Program for kvelden er tre kvinner som bidrar på hver sine felt. Kari Midttun Lie er leder av Sandefjord demensforening.

Initiativtaker til å starte koret er Evy Blakstad Nielsen. Musikkterapeut og stipendiat på Norges Musikkhøgskole, Kristi Stedje vil komme for å fortelle om erfaringer fra demenskoret i NRK og Kamfjordkoret. Hun vil gi innblikk i hvordan musikk fungerer positivt for personer med demens.

Her ønsker vi innspill fra salen og alle som har en tanke om hva og hvordan vi kan få til å starte opp et demenskor i Sandefjord er hjertelig velkommen. Det blir enkel bevertning.

Møt opp på auditoriet Sandefjord Medisinske senter mandag 30. januar klokken 18.00.

Oppdatert: 24.01.2023 kl.12:54

Publisert: 24.01.2023