Søker ny leder for helse, sosial og omsorg

Stillingen som leder for kommunens største kommunalområde er ledig, og aktuelle kandidater kan søke fram til 16. april. Ansvarsområdet sysselsetter nesten 2800 medarbeidere og omfatter alle helse- og velferdstjenestene for innbyggere over 18 år i Sandefjord kommune.

– Kommunalsjef for HSO er en spennende og viktig stilling. Det betyr mye for kommunes innbyggerne at vi finner den riktige kandidaten til denne stillingen, sier kommunedirektør Bjørn Gudbjørgsrud.

I utlysningsteksten står det blant annet at «kommunalsjefen vil være en sentral deltaker i den strategiske utviklingen av kommunen. Kommunen har ambisjon om å være ledende i landet når det gjelder effektivitet og kvalitet på alle tjenesteområder. Vi søker deg som både er en lagspiller og har ambisjoner for utvikling av kommunen. Du har erfaring fra ledelse, og gjerne arbeid med omstilling og innovasjon.»

Den nye kommunalsjefen vil få et overordnet ansvar for viktige satsingsområder som Leve hele livet-reformen, tjenester til mennesker med nedsatt funksjonsevne, psykisk helse, digitalisering og utvikling av velferdsteknologi og en sterkere heltidskultur innenfor pleie- og omsorgssektoren.

Les hele utlysningen her. 

Oppdatert: 06.03.2023 kl.14:12