Teststasjonen er nå stengt

Fra 30. juni er det ikke lenger mulig å ta koronatest ved kommunens teststasjon.

Vaksinering fortsetter som før og har åpent hver onsdag 08.30 - 15.00.

I et brev Helsedirektoratet har sendt til alle landets kommuner, kommer det fram at ordningen der innbyggerne kunne få gratis koronatest uten henvisning fra lege, nå skal avvikles.

Dette betyr at teststasjonen i Rosenvolds gate er stengt fra 30. juni, og forblir stengt.

Personer som ønsker koronatest og dokumentasjon på dette, for eksempel i forbindelse med reise, må oppsøke private tilbydere.

To av tilbyderne kommunen kjenner til er E2helse i Sandefjord og Drop-in legene i Tønsberg.

Det vil ikke være mulig å få tatt koronatest eller få dokumentasjon på test fra fastlege eller legevakta.

Personer som vil testes fordi de er syke, må henvises til testing fra fastlege. Det er viktig å understreke at fastlege kun skal kontaktes når det er et reelt behov for helsehjelp.

Alle som har bestilt time til testing på teststasjonen fra 30. juni får timene kansellert.

Oppdatert: 30.06.2022 kl.09:16

Publisert: 30.06.2022