Vaksine til utenlandsstudenter

Studerer du i utlandet og vil vaksinere deg før du reiser ut? Da kan du ta kontakt med kommunen, slik at du kan prioriteres i vaksinekøen.

Etter oppfordring fra Folkehelseinstituttet, ønsker kommunen og tilby begge doser med Covid-19 vaksine til utenlandsstudenter i løpet av sommeren.

Dette gjelder enten man allerede er student i utlandet, skal begynne å studere der, eller skal på utveksling i et annet land. Forutsetningen er at studentene er hjemmehørende i Sandefjord.

Siden kommunen ikke har noen oversikt over hvem disse er, ønsker vi at de som vil benytte seg av tilbudet, sender en e-post til helse@sandefjord.kommune.no med sin kontaktinformasjon. På den måten kan vi ta kontakt og innkalle vedkommende til vaksinering.

Vaksineinnkalling til utenlandsstudenter vil skje så snart vi er i gang med gruppe 8. Denne gruppen vil starte opp i uke 24.

Oppdatert: 07.06.2021 kl.23:36

Publisert: 07.06.2021