SPOR

Digitalt samarbeid mellom barnehage og hjemmet

Sandefjord kommune har startet opp med digitalt samarbeid mellom barnehage og hjemmet i en egen app. Appen (løsningen) heter Spor Sandefjord og bidrar til at informasjon flyter på en enklere måte mellom barnehagens ansatte og foresatte der hjemme.

Løsningen skal brukes av alle de kommunale barnehagene, og noen private barnehager har også tatt den i bruk. Enkle og smarte funksjoner for fremmøteregistrering, ferie og fravær, tillatelser og andre beskjeder knyttet til det enkelte barn gir foresatte og ansatte mer tid til barna.

Opplæringsvideoer

Her vil det bli lagt ut opplæringsvideoer for foresatte.

Opprette ny Spor-bruker

Legg inn tider for levering og henting

Melde fra om sykt barn

Melde fra om fridager

Svare på spørsmål fra barnehagen om ferie

Hvordan dele kontaktopplysninger med andre foreldre

Behandle spørsmål om samtykker

 

Forsidebilde for appen Spor i barnehage

Sikker deling av bilder og informasjon

Bilder fra hverdagen lastes opp i appen Spor som ligger tilgjengelig i Appstore eller Google Play og kan deles med foresatte (appen er gratis).

Dokumentasjon av pedagogisk arbeid publiseres i form av bilder og tekst i samme løsning. Kommunikasjon foregår inne i appen, og det gjør det enklere for barnehagene å nå foresatte der de er.

Spor er bygd på den danske løsningen nemBørn som du kan lese mer om herSpor Sandefjord blir levert av et dansk firma som heter Assemble. Programmet brukes av 500 000 foresatte i Danmark, Tyskland og Frankrike. Sikkerhet er godt ivaretatt i løsningen, og plattformen er utviklet på den høyeste sikkerhetsstandard.

Pålogging

Du må laste ned appen og du vil få en melding på den e-posten du har oppgitt til barnehagen. E-posten inneholder en lenke som dere skal klikke på. Lenken er aktiv i 48 timer. Lenken kommer fra en e-post som heter support@assemble.dk.

Når det er gjort skal du opprette et brukernavn og et passord. Brukernavnet må ikke inneholde bokstavene æ, ø, å eller mellomrom. Det neste er å logge dere på appen med brukernavnet og passordet dere laget. Dere vil da få en SMS til mobiltelefonen som er registrert hos oss, og som bekrefter at dere er riktig foresatte. Koden dere mottar skriver dere inn i appen. SPOR Sandefjord støtter Face ID og Touch ID til innlogging.

Sjekk at dere har oppgitt riktig e-post og mobiltelefonnummer til barnehagen.

Kontaktperson

Ønsker du mer informasjon om Spor eller har spørsmål angående pålogging - ta kontakt med styrer i barnehagen hvor barnet ditt går. Hvis nødvendig tar styrer kontakt med administrator.