Kamfjordhjemmet bo- og behandlingssenter

Om Kamfjordhjemmet

Kamfjordhjemmet ligger flott til i naturskjønne omgivelser med utsikt over Sandefjord havn. Det er fine uteområder rundt bygget med sansehage, tursti og balkonger og lokalene er lyse og trivelige.

Kamfjordhjemmet er et av fire kommunale bo- og behandlingssenter og ble åpnet i mars 2011. Det er totalt 64 plasser fordelt på 8 boenheter. Vi er godt over 200 som jobber her på Kamfjord, fordelt på 8 enheter i 2 etasjer, i tillegg til dagsenter, teknisk, kjøkken, renhold og kontorpersonell.

Personalet jobber miljøterapeutisk og har personsentrert omsorg i fokus, og de er opptatt av å ha et helsefremmende arbeidsmiljø.

Åpningstider og besøkstid

Resepsjonen er åpen mandag–fredag kl. 8.00–15.30.

Hoveddøren er hver natt låst fra kl. 20.00 til 7.00. Det er montert ringeklokke ved inngangsdøren.

Det er ingen spesiell besøkstid for beboerne på Kamfjordhjemmet. Ta kontakt med den enkelte avdeling dersom du har spørsmål om dette.

Måltider

Vi har stort fokus på måltider som et terapeutisk virkemiddel, mat før medisin om mulig.  Vi har fokus på at pasientene skal få servert mat når de selv er klar for det. Derfor er alle måltider utenom middag veldig fleksible i forhold til klokkeslett.

Frokost ca kl. 07.00 – 11.00

Lunsj ca kl 12.30–14.00.

Middag kl. 16.00–17.00.

Aftensmat ca kl.19.00 – og utover

Det tilbys i tillegg mellommåltider etter behov

Kafeteria/kantine

Det er felles kafeteria/kantine i første etasje for besøkende, beboere og personalet. Denne er åpen mandag-fredag kl. 11.00–13.00.

Frisør

Det er frisør en dag i uka i egne lokaler i andre etasje. Kontakt resepsjonen eller spør i avdelingen for nærmere informasjon.

Fotpleie

Det er fotpleier en dag i uka i egne lokaler i andre etasje. Kontakt resepsjon eller spør i avdelingen for nærmere informasjon.

Aktiviteter

Kamfjordhjemmets venner  arrangerer mange aktiviteter på Kamfjordhjemmet. Det henger oversikt på oppslagstavlene. Pårørende er velkomne til å delta.

Kamfjordhjemmet bo- og behandlingssenter

Besøksadresse:

Vardeveien 20
3235 Sandefjord

Postadresse:

Postboks 2025
3202 Sandefjord

Telefon: 33 41 50 00

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?