Sandefjord Medisinske Senter

Om Sandefjord Medisinske Senter (SMS)

Sandefjord Medisinske Senter er det eneste i sitt slag i Vestfold og et av de første medisinske sentre i landet. Senteret har et betydelig fokus på forebygging og rehabilitering.

Senteret inneholder:

Funksjon og mål

Felles for alle tilbudene på Sandefjord Medisinske Senter (SMS) er at de støtter innbyggerne til å være aktive deltakere i samfunnet. Tilbudene skal bidra til å redusere risikofaktorene for kronisk sykdom. Forebygging og folkehelse er en sentral del av tilbudet.

SMS har tilbud til pasienter og brukere i alle aldersgrupper. Behandling og oppfølging tar utgangspunkt i «Hva er viktig for deg?». Nye arbeidsmetoder skal tas i bruk med vekt på erfaringer fra helhetlig pasientforløp. Det skal skje rask avklaring av behov og korte beslutningslinjer for både brukere og ansatte.  Det blir brukt utstrakt bruk av ny velferdsteknologi på SMS. 

Åpningstider 

Ekspedisjonen hovedinngang

Mandag til fredag kl. 8.00–19.00
Lørdag stengt

Besøkstid

Besøkende kan komme når de selv ønsker. Det er ikke faste besøkstider på senteret. Senteret har døgnåpent. Anbefalt besøkstid kl. 11.30–18.30. 

Når ekspedisjonen er stengt skal man bruke ringeklokken ved hovedinngangen. Der ringer man til den avdelingen man skal besøke.

Kafeteriaen

Kafeteriaen er åpen for alle.

Hverdager kl. 11.00–15.00

Egne åpningstider ved helligdager og store arrangementer.

Pårørende som ønsker å spise middag kan gi beskjed om dette til avdelingene før klokken 12.00

Sommeråpent fra 19.juni til 6.august klokken 11.00 til 13.00 hverdager.

Kafeteria

Kafeteriaen tilbyr både kald og varm mat de fleste dagene i åpningstidene. Smørbrød, kake, salater, rundstykker og middag. Ulike typer drikke. Ingen alkohol.

Det kan bestilles catering fra kafeteriaen. All mat må hentes på Sandefjord Medisinske Senter ved bestilling. Egne åpningstider ved helligdager og store arrangementer. Ring 33 41 99 50 eller 913 75 674 for spørsmål om åpningstider.  

Bestill catering

Kart over senteret

Kart som viser inngangene til de ulike tjenestetilbudene

  • Rød inngang kart: hovedinngang til avdelingene, kafeteria, ekspedisjon, auditorium, frisklivsentralen, pårørendesenter, lærings-og mestringssenter, svømmebasseng
  • Gul inngang kart: legevakt, blodbanken, fysio- og ergoterapi
  • Blå inngang kart: hjelpemiddellageret

Organisasjonskart SMS

Her ser du organisasjonskartet på SMS

Kontaktinformasjon

Viktigste telefonnumre på SMS

Internett tilgang på Sandefjord Medisinske Senter - Wi-Fi

Alle pasienter, pårørende og gjester er velkommen til å benytte vårt trådløse nettverk gratis. Velg SakoGjest nettverket. Legg inn navn og epost. Du får automatisk returnert brukernavn og passord når dette er gjort. 

Bildegalleri

Sandefjord medisinske senter

Besøksadresse:

Skiringssalveien 26
3208 Sandefjord

Postadresse:

Postboks 2025
3202 Sandefjord

Telefon: 33 41 99 00

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Start Kari chatbot