App som varsel om avfallshenting

Nå kan du få varsel om avfallshenting rett på mobilen.  

Renovasjonsappen «Min Renovasjon» er nå tilgjengelig for deg.  Her kan du få varsel før hentedager rett på telefonen, i tillegg til informasjon om åpningstider på gjenvinningsstasjonene og sorteringsguide. 

Med den nye appen kan du få et varsel kvelden før hentedagen slik at du blir minnet på å sette ut plastsekken, gå ut med avfallet før tømming eller trille fram beholderen

Innbyggerne i Vestfold er blant de beste i landet til å kildesortere, og er opptatte av å gjøre en god sorteringsjobb. Likevel er det et forbedringspotensial, også her i Vestfold.
I appen finner du informasjon om hvordan avfallet skal sorteres. I tillegg kan du enkelt få oversikt over åpningstider og informasjon om gjenvinningsstasjonene, kart over miljøstasjoner for farlig avfall og returpunkter. Det er vedtatt planer for å innføre en henteordning for glass- og metallemballasje ved alle husstander i løpet av 2019 som vil erstatte dagens returpunkter ved dagligvare-forretningene.

Etter hvert vil det også introduseres en funksjon i appen hvor man kan melde fra om ulike forhold, som for eksempel at avfallet ikke er hentet.

Slik gjør du for å komme i gang med appen.

  1. Last ned appen fra Google Play eller App Store
  2. Velg kommunen din
  3. Legg inn adressen din, og søk den opp.
  4. Aktiver varsling: gå inn på tømmekalender, og aktiver varsling slik at du får beskjed på mobilen før vi henter avfallet hos deg. Velg ønsket varslingstidspunkt. Varslingen er gratis.
    •                   

Fakta:

  • Appen heter «Min Renovasjon» og finnes i Google Play og App Store.
  • En rekke andre kommuner i Norge bruker allerede «Min Renovasjon», noe som sikrer bedre stabilitet i appen og jevnlige oppdateringer.
  • Informasjon om avfall finner du som tidligere på våre hjemmesider

 

 Får du ikke aktivert varsling?

Hvis du ikke får aktivert varsling på telefonen kan det være på grunn av innstillinger som er gjort på din telefon.  Den kan være satt opp med begrensninger for varslinger.  For å få hjelp til å løse opp i dette kan du gå inn på https://www.norkart.no/product/min-renovasjon/# og kontakte kundestøtte enten på epost eller på telefon 67 48 38 88.

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?