Det nye servicebygget blir en populær tilvekst i et populært område. Foto: Herman Størby Ueland Det nye servicebygget blir en populær tilvekst i et populært område. Foto: Herman Størby Ueland

Nå kan du dusje på Hjertnesstranda

I går åpnet det etterlengtede servicebygget med toaletter, dusjer og vaskerom for vask og tørk av klær. Bygget ligger midt i smørøyet, med umiddelbar nærhet til gjestehavn, bobilparkering, skatepark, håndballbane, minigolf og badeanlegget på Strømbadet.

Bygget har to fløyer for enkelt å kunne skille på tilgang ut ifra behov i ulike sesonger. Nå på sommerstid vil alle toaletter og dusjer være tilgjengelige døgnet rundt.

Den sørlige fløyen har to toaletter og to dusjer. Mot nord er det HC-toalett med stellebord, HC-dusj og vaskemaskinrom. I tillegg er det en østlig fløy med overbygde kaldtvannsdusjer beregnet på bruk kun i sommersesongen.

Det er gratis å benytte toalettene, mens dusjing og vasking/tørking av klær, koster fem kroner for hver gang du låser deg inn. Betalingsløsning baserer seg på kjente ordninger som bankkort og Vipps som ivaretar behovet for universell utforming og aldersvennlig tilrettelegging på en god måte.

Oppdatert: 04.10.2022 kl.17:16

Publisert: 06.07.2022