Hva vil du med byen din?

 

Onsdag 28. september 2022 

Sandefjord kommune og Tenk Sandefjord inviterte til byutviklingskveld onsdag den 28. september i den nye fleksible kulturarenaen. 

Det ble en flott kveld med deling av ideer, foredrag, mat og musikk. Artisten Lise Mæland/Melis fra Sandefjord spilte flere låter fra det nye albumet! 

Takk for stort engasjement!

Vi fikk mange innspill og vil snart legge ut mer informajon.

Vi skal skape framtidas Sandefjord - sammen!

Tid og sted 

Onsdag 28. september 2022  kl 18:00 - 20:30

I den nye fleksible kulturarenaen, Hjertnes kulturhus i Sandefjord.

For hvem? 

Alle som bryr seg om byen vår.

Ung eller gammel spiller ingen rolle, vi vil møte alle som vil være med på å forme fremtidens Sandefjord.

Program 

"Den levende byen" - Julie Sjøwall Oftedal, A-lab architects

Julie er partner og strategisk leder i A-lab arkitekter. Hun er også styremedlem i det internasjonale forskningssenteret Include.  Hun har et særlig engasjement for byliv og formidler kunnskap og forskning på en inspirerende og folkelig måte. Kom og hør om «Den levende byen».

"Hva vil du med byen din?" - Saule Smetonyte og Amanda Kilde Jevnaker, Ungdomsrådet

Saule går 1. klasse IB på Sandefjord videregående skole og Amanda går i 10. klasse på Bugården ungdomskole. Begge deltar aktivt i Ungdomsrådet og de vil fortelle oss hva som opptar de unge i byen vår. Hva vil de unge?

"Endringer gir nye muligheter"- Svein Olav Ellingsen, Bane NOR Eiendom

Svein er prosjektsjef i Bane NOR Eiendom. Kontoret i Skien har ansvar for Bane NOR Eiendoms by- og eiendomsutviklingsprosjekter i Vestfold og Telemark. Hovedfokus er å utvikle gode knutepunkt og gode byrom rundt eksisterende og nye stasjoner. En ny togstasjon i Sandefjord vil gi byen muligheter til å styrke byens attraktivitet som det gode sted å bo og jobbe. Den reisen ønsker Bane NOR å være med på.

Melis - Lise Mæland

Lindmo-aktuelle Lise Mæland fra Sandefjord slapp sitt debutalbum i vår, og kommer til Sandefjord for å spille noen låter fra plata.

Siden debuten i 2019 har Melis spilt på flere festivaler i Norge, og hatt to headliner-konserter i 2022 i forbindelse med albumslipp.

Lise ble intervjua på Lindmo fredag 16.september, og var gjest i Nrk P1 Nitimen, den 3.sept.

Sandefjord kommune 

Administrasjonen stiller med flere personer med ulike fagområder. Vi vil ta opp mange tema som er aktuelle i arbeidet med byutviklingsplanen for Sandefjord sentrum. Det blir mulighet for å komme med innspill samtidig som vi tar oss tid til en liten matbit. Vi håper mange tar turen til den fleksible kulturarenaen onsdag den 28. september. Hva vil du med byen din?

Vi skal skape famtidas Sandefjord - sammen!

Påmelding 

Meld deg på her!

Spørsmål

Ta kontakt med Anne Grethe Amlie Grytbak, by- og kommuneplanlegger i Sandefjord kommune.