Forsmannsenteret inviterer deg inn i sin lune kafe. Ta gjerne maten med ut i det som kanskje er byens koseligste bakhage på sommeren.
Kafeen serverer middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Vi anbefaler deg å prøve våre deilige hjemmebakte bløtkake. Ta turen innom oss, når du først er på et bybesøk.
Kafeen har alle rettigheter.
Åpningstider
- Hverdager kl. 08.30–17.30.
- Helg og høytider kl. 08.00–15.00.
Middagsservering:
- Hverdager kl. 13.15–15.00.
- Helg og høytider kl. 13.15–14.30.
Hver torsdag kl.12.00 selges det hjemmebakst i foajeen. Dette gjelder ikke i skolens sommerferie og på helligdager.
Meny for mai 2025
Allergener: 1)HVETE - 2)MELK - 3)SOYA - 4)Selleri - 5)FISK - 6)EGG - 7)NØTTER 8)PEANØTTER - 9)SENNEP - 10)SESAMFRØ - 11)SKALLDYR - 12)BLØTDYR 13)LUPIN - 14)SVOVELDIOKSYD
Tirsdag 6. mai Dagens suppe - Fiskepudding m/hvit saus - Karamellpudding 1,2,3,4,5,6
Onsdag 7. mai Grønnsaksuppe - Lunsjkaker m/saus - Dagens dessert 1,2,3,4
Torsdag 8. mai Soppsuppe - Flesk og duppe- Fromasj 1,2,3,4
Fredag 9. mai Dagens suppe - Dampet lysing m/ertepurè - Byggrynskrem m/rød saus 1,2,3,4,5
Lørdag 10. mai Risgrøt - Fiskestuing i terteskjell - Gelè m/vaniljesaus 1,2,3,5,6
Søndag 11. mai Svinestek m/surkål - Riskrem m/jordbærsaus 1,2,3,4,6
Mandag 12. mai Fiskesuppe - Dagens kjøttrett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 13. mai Blomkålsuppe - Fiskekarbonader m/quinoasalat - Hermetisk frukt 1,2,3,5
Onsdag 14. mai Dagens suppe - Kyllinglår m/broccolisalat - Mandelpudding m/rød saus 1,2,3,4
Torsdag 15. mai Ertesuppe - Salt kjøtt og flesk - Dagens fromasj 1,2,3,4
Fredag 16. mai Dagens suppe - Brun lapskaus m/flatbrød - Sjokoladepudding m/vaniljesaus 2,3,4
Lørdag 17. mai Laks m/sandefjordsmør - Hjemmelaget karamellpudding 1,2,3,5,6
Søndag 18. mai Kalvestek m/fløtesaus - Dagens søndagsdessert 1,2,3,4
Mandag 19. mai Dagens suppe - Pølsegryte - Dagens dessert 1,2,3
Tirsdag 20. mai Kyllingsuppe - Dagens fisk - Gelè m/vaniljesaus 2,3,4,5
Onsdag 21. mai Dagens suppe - Kålruletter - Fruktkompott m/fløtemelk 1,2,3,4
Torsdag 22. mai Fersk suppe m/melboller - Ferskt kjøtt m/løksaus - Sjokoladefromasj 1,2,3,4,6
Fredag 23. mai Dagens suppe - Sprøbakt rødspette m/salat - Bærkrem 1,2,3,5,6
Lørdag 24. mai Risgrøt - Wienerpølser m/hjemmelaget potetmos - Jordbærgrøt 2
Søndag 25. mai Lammestek m/fløtesaus - Riskrem m/rød saus 1,2,3,4
Mandag 26. mai Blomkålsuppe - Stekte kjøttpølser m/rotgrønnsaker - Dagens dessert 1,2,3,4
Tirsdag 27. mai Dagens suppe - Fiskeboller i hvit saus - Semulepudding m/rød saus 1,2,3,4,5,6
Onsdag 28. mai Karrisuppe - Kjøttdeiggryte m/potetmos - Dagens dessertkake 1,2,3,4
Torsdag 29. mai Lammefrikassè - Semulekrem m/jordbærsaus 1,2,3,4,6
Fredag 30. mai Aspargessuppe - Seibiff m/løk - Gele m/vaniljesaus 1,2,3,6
Lørdag 31. mai Rømmegrøt - Lapskaus m/flatbrød - Fersken m/krem 1,2,3
Søndag 1. juni Svinestek m/surkål - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4