Arrangementskalender bo- og servicesenter

I denne oversikten finner du informasjon om de aller fleste arrangementene på bo- og servicesentrene. Informasjon om faste aktiviteter (ukentlig eller månedlig) finner du ikke her, men under aktiviteter. Mer informasjon finnes også i det enkelte senters program.

Grunnet Covid-19 planlegges nå aktiviteter og arrangementer fra uke til uke og oversikten er av den grunn ikke oppdatert.

Arrangementer

Grunnet Covid-19 er det per nå et begrenset antall plasser og påmelding til arrangementene som arrangeres på sentrene.

Solsikkekonkurranse

Vil du delta i konkurranse om å få den lengste solsikken er det mulig både på Framnessenteret og Møylandsenteret. Se senterets program for mer informasjon.

Utstilling

På Forsmannsenteret er det nye utstillinger hver måned; av alt fra blå glasskunst til billedvevkunst. Se i programmet for mer informasjon.

Salg

Året rundt kan du kjøpe flotte håndarbeidsprodukter på flere av sentrene. Her får du strikkede gensere, votter, luer, broderte duker mm til en rimelig pris. På sentrene som har snekkerverksted kan du også kjøpe forseggjorte trearbeider, blant annet dukkeseng og barnestoler.

Flere ganger i året inviterer også sentrene inn klesleverandører rettet mot seniorer. Da fylles senteret med sesongens klær og du kan handle i ro og mak. For mer informasjon, se i senterets program.

På markedene som arrangeres på sentrene er det salg av ulike produkter, først og fremst spiselige.

Markering av merkedager

Bo- og servicesentrene markerer merkedager som vaffeldagen, fiskens dag mm. For mer informasjon, se i senterets program.

Kurs

På flere av sentrene arrangeres det kurs med påmelding. Informasjon om kursene finner du her etterhvert som de settes opp.

Markeder

Flere av sentrene arrangerer både høstmarked, viltuke og julemarked. Mer informasjon om tidspunkt for markeder finner du under arrangementer.

Høstmarked

På høstmarkedet kan du kjøpe høstens grønnsaker og frukter. Det er også ofte salg av andre prodrukter fra nærområdet. Flere av sentrene kombinerer høstmarked med viltdager. På menyen i kafeterian finner du fristende viltretter.

Julemarked

Julehøytiden markeres på alle byens bo- og servicesenter. For mer informasjon, se arrangementer.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?