Framnessenteret

Om Framnessenteret

Framnessenteret er et maritimt senter som ligger nær kyststien på Vesterøya, i gangavstand fra sjøen og i gamle Framnæs mekaniske verksteds nærområde.

Det er 41 leiligheter på Framnessenteret.

Åpningstider

Hverdager kl. 8.00–15.30.

Resepsjonen er stengt alle helger og helligdager, men senteret for øvrig er åpent alle dager. Vi selger VG og batterier til høreappareter.

Kontaktinformasjon

Telefon resepsjon: 33 41 59 00

Telefon kjøkken: 91 69 86 39

Kafeteria

Cafè Framnæs tilbyr middag og suppe eller dessert hver dag.  I tillegg er det et stort utvalg av rundstykker, salater, nystekte vafler, kaker, m.m. Kafeteriaen har alle rettigheter.

Åpent alle dager kl. 09.00–15.30.

Middag serveres hver dag kl. 13.00–14.30.

Kafeteriaen har månedsmenyer for middag. Disse kan du få på senteret, eller vi kan sende de til deg elektronisk på forespørsel.

Fotpleier

Autorisert fotpleier har klinikk på Framnessenteret. Fotpleier er selvstendig næringsdrivende og låner lokaler på senteret. Dette er ingen kommunal tjeneste.

Telefon: 97 31 21 24

Frisør

Frisør har klinikk på Framnessenteret. Frisør er selvstendig næringsdrivende og leier lokaler på senteret. Dette er ingen kommunal tjeneste.

Telefon: 98 49 93 99

Program

Framnessenteret har vanligvis halvårsprogram med informasjon om faste aktiviteter og planlagte arrangementer. I periode med Covid-19 planlegges det fra måned til måned. Månedsprogrammet finner du her.

Øvrige arrangementer, samt endringer i programmet, finner du informasjon om på oppslagstavler i senteret.

For mer informasjon om arrangementer og aktiviteter på øvrige sentre, se oversikter over arrangementer, og oversikt over aktiviteteter.

Samarbeidspartnere

Framnessenteret samarbeider med følgende lag, foreninger, organisasjoner mm:

  • Vesterøy menighet
  • Lions Club
  • Framnes Sanitetsforening

I tillegg samarbeider Framnessenteret med skoler og barnehager i nærmiljøet, Sandefjord videregående skole og andre offentlige instanser.

Framnessenteret

Besøksadresse:

Lyhmanns vei 2
3222 Sandefjord

Postadresse:

Postboks 2025
3202 Sandefjord

Telefon: 33 41 59 00

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?