Sosiale tjenester fra NAV

Endringer i drift for å hindre smittespredning

Veiledningssenteret i NAV Sandefjord er stengt for drop-in på grunn av fare for smittespredning. Personlig oppmøte må avtales med din veileder og du må vente i første etasje til du blir hentet.

 

Koronaveiviser (nav.no)

 

Prioritert kontaktmåte

  1. På vår nettside www.nav.no finner du mye god informasjon. Du kan også bruke chatfunksjonen www.nav.no/person/kontakt-oss/nb/ hvis du har spørsmål. Chatten er ikke innlogget og du kan være anonym
  2. Du kan ha dialog med din veileder ved å logge inn på «Ditt NAV» www.nav.no/no/person her kan du også stille spørsmål om for eksempel sosialhjelp
  3. Ringe NAVs kontaktsenter på telefon 55 55 33 33 for privatpersoner og 55 55 33 36 for arbeidsgivere

 

Lønnskompensasjon:

Du kan lese på nav.no om lønnskompensasjon til permitterte. Har du spørsmål om lønnskompensasjon eller andre statlige ytelser i forbindelse med permittering kan du ringe NAV Sandefjord på telefon 41 24 45 80

 

Arbeidsgivere:

Er du arbeidsgiver og har behov for råd og veiledning knyttet til permitteringer i din bedrift kan du ringe NAVs kontaktsenter på telefon 55 55 33 36 eller NAV Sandefjord på 41 24 45 80

 

Arbeidstakere:

Er du arbeidstaker og har behov for kontakt med en veileder i forbindelse med permittering, oppsigelse eller annet må du først ringe NAV sitt kontaktsenter på 55 55 33 33.

 

Økonomisk sosialhjelp:

Skal du søke om økonomisk sosialhjelp og er digital?

Du kan søke digitalt ved å logge deg på www.nav.no/sosialhjelp/. Her kan du også ettersende vedlegg til tidligere innsendt digital søknad.

 

Er du ikke digital?

Kan du ikke søke digitalt finner du søknasskjema for sosialhjelp på www.sandefjord.kommune.no/helse-sosial-og-omsorg/sosiale-tjenester/sosiale-tjenester-fra-nav/.

 

Søknad og dokumentasjon kan sendes til:

NAV Sandefjord

Postboks 344

3201 Sandefjord

 

Søknadsskjema i papir er også tilgjengelig i første etasje på vårt kontor. Søknad og dokumentasjon legger du i den låste postkassen ved heisen i første etasje. Postkassen er også tilgjengelig fra baksiden av bygget etter kontorets stengetid.

 

Hvordan søke nødhjelp/akutt midlertidig bolig:

Er du i en krisesituasjon og står uten bolig, uten mat eller at strømmen er stengt av ta kontakt på vakttelefon 484 08 961. Telefonen er betjent i kontorets åpningstid 09.00 - 15.00.

 

 

Tilgjengelig på nett hele døgnet

Vi oppfordrer til å bruke de elektroniske løsningene som er tilgjengelig 24 timer i døgnet på www.nav.no (ekstern lenke). Her kan du stille spørsmål og få svar, sende søknader digitalt og sjekke status i din sak. Du kan også finne informasjon om utbetalinger og annet.

Hvis du trenger veiledning i NAVs selvbetjeningsløsninger, eller hvis du ikke har tilgang til internett, kan du ringe NAV på telefon 55 55 33 33. Servicetorgene i Andebu og Stokke kan også veilede i bruk av selvbetjeningsløsningene og hjelpe til å finne søknadsskjemaer.

Økonomisk sosialhjelp

Du kan søke om økonomisk sosialhjelp på internett.

 

Søk om sosialhjelp digitalt

 

 

Er du ikke digital?

Du kan også søke økonomisk sosialhjelp hos NAV.

Fyll ut forside og søknad nedenfor og lever disse til NAV Sandefjord i postkassen som er plassert rundt hjørnet for hovedinngangen (følg skilting), eller send den til

NAV Sandefjord
Postboks 344
3201 SANDEFJORD

 

Forside til søknad og innlevering av dokumentasjon

 

Søknad om økonomisk sosialhjelp

Økonomisk rådgivning og gjeldsrådgivning

NAV Sandefjord tilbyr økonomisk rådgivning og gjeldsrådgivning (ekstern lenke).

Fyll ut forside og søknad nedenfor og lever disse til NAV Sandefjord i postkassen som er plassert rundt hjørnet for hovedinngangen (følg skilting), eller send den til

NAV Sandefjord v/gjeldsrådgiver
Postboks 344
3201 SANDEFJORD

 

Forside til søknad

 

Søk om gjeldsrådgivning

Flere sosiale tjenester

NAV organiserer og drifter flere av kommunens sosiale tjenester. Du finner beskrivelser og søknadsskjemaer på NAVs nettsider:

Nav

Besøksadresse:

Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord

Postadresse:

Postboks 344
3201 Sandefjord

Telefon: 55 55 33 33

Telefontid: 08.00-15.30

 

Fra 19.03.20, og inntil videre, er veiledningssenteret ikke tilgjengelig for personlig oppmøte på grunn av fare for spredning av smitte.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?