Strøsand til eldre

Hjemlevering til alle over 80 år

Alle eldre over 80 år i hele Sandefjord får nå tilbud om strøsand levert hjem til seg. I nærmiljøene rundt Stokke og Andebu har det i flere år vært en aksjon hver høst med utdeling av strøsand til eldre hjemmeboende. I år vil tilbudet gjelde alle hjemmeboende over 80 år i hele kommunen. Tilbudet er en del av Aksjon eldresikkerhet 2019.

Hva må du gjøre for å få sanden levert?

Adresser i Stokke, Melsomvik, Andebu, Høyjord og Kodal vil få strøsand utkjørt i uke 47. Disse vil få sanden levert uten å måtte ta kontakt. Adresser i Sandefjord må ringe 96 09 51 81 for å avtale utkjøring av sand.

Unngå fallulykker og brudd

Målet er at eldre lett skal kunne strø når det er glatt og dermed unngå fallulykker og brudd. Vi håper du vil sette pris på tilbudet og strø så fort det er glatt. Husk i tillegg å bruke brodder når du går på tur.

Påfyll av sand

Når du trenger påfyll av sand kan du ringe:

  • 94 86 05 64 (adresser i Stokke og Melsomvik) 

  • 91 32 33 28 (adresser i Andebu, Høyjord, Kodal) 

  • 96 09 51 81 (adresser i Sandefjord) 

Samarbeidspartnere

Aksjon Eldresikkerhet kan gjennomføres takket være bidrag fra Frivilligsentralene i Sandefjord kommune, Ranvik brygge arbeidssenter, YME produkter, Vestfold Fylkeskommune, mange frivillige sjåfører og lokalt næringsliv.

Leve hele livet 

Tilbud om strøsand er et tiltak i den vedtatte handlingsplanen «Leve hele livet i Sandefjord». Sandefjord kommune er i tillegg med i samarbeidet Trygge lokalsamfunn i Vestfold. Det betyr økt fokus på ulykkes- og skadeforebyggende arbeid og ulike tiltak knyttet til dette rundt omkring i kommunen.

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?