Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til å handle, hente medisiner eller er du bekymret (besøksvenn)?

Sandefjord kommune samarbeider med frivillige i hele kommunen for å kunne gi deg en hjelpende hånd i denne situasjonen.

Dette er et tilbud til deg som er i karantene/isolasjon, eller av andre grunner som følge av koronautbruddet ikke kommer deg til butikk eller apotek.

Vi har også frivillige datahjelper som kan hjelpe deg/lære deg å bestille mat og medisiner på nettet.

Hvordan bestille

Det er levering av varer en gang hver dag. For bestilling av varer tar du kontakt med din nærmeste Frivilligsentral. Bestillinger som er mottatt innen kl: 12:00 blir i hovedsak levert ut samme dag. Tidspunkt kan variere fra sted til sted, og avtales derfor på bestillingstidspunkt.

Betaling av varer

Betalingen skjer i hovedsak ved bruk av vipps. Vippsnummeret sendes direkte til deg når vi mottar bestillingen, og du betaler når varen blir levert på døren.

Hvordan får du varene levert?

Frivillige henter varene i butikk eller apotek, og leverer varene på døren til deg. Den frivillige ringer deg, så du må være i nærheten av telefonen. Den frivillige setter varen utenfor døren din. Når du åpner står den frivillige med den avstanden helsedirektoratet oppfordrer til for å unngå smitte. Den frivillig skal ikke gå inn i bostedet, ha fysisk kontakt med deg eller andre i husstanden.

Den frivillige skal heller ikke gjøre andre oppgaver som å kaste avfall, ta imot avfall, pant eller andre aktiviteter. Den frivillige skal ikke ta imot penger, eller noen andre ting som returneres fra boligen.

Ring oss mellom kl. 09.00 - 15.00:

Sandefjord frivilligsentral tlf. 960 95 180

Andebu frivilligsentral tlf. 469 33 622

Stokke frivilligsentral tlf. 948 60 564

 

Siden oppdatert 25.3.