Videregående går til rødt nivå

Kommuneoverlegen har i samråd med kommuneledelsen besluttet å innføre smitteverntiltak på rødt nivå for de tre videregående skolene i Sandefjord (Sandefjord, Melsom og Gjennestad videregående skoler).

Dette betyr ikke at skolene stenger, men at de iverksetter tiltak som skal begrense fysisk kontakt ytterligere.
- Sandefjord er nå rødt, og i likhet med Larvik og Tønsberg har vi derfor valgt å sette de videregående skolene i kommunen på rødt tiltaksnivå. Vi kommer til å vurdere situasjonen kontinuerlig og håper det ikke vil gå lang tid før vi kan gå tilbake til gult nivå, sier kommuneoverlege Ole Henrik Augestad.

Du finner mer informasjon på skolenes hjemmesider (SVGS oppdaterer sine sider i løpet av søndagen).

Sandefjord videregående skole

Melsom videregående skole