Informasjon om koronakrisen

Sandefjord kommune ønsker å bistå vårt næringsliv i disse krisetider.

Sandefjords næringslivsforeninger og næringsseksjonen i Sandefjord kommune samarbeider tett i den krevende situasjonen vi alle står i. Vi møtes jevnlig, og deler relevant informasjon som kommer alle næringsdrivende i regionen til gode. I tillegg til Sandefjord kommune omfatter samarbeidet Sandefjord Næringsforening, Sandefjord Byen Vår, Sandefjord håndverks- og industriforening, Gründeriet og Tenk stort, tenk Sandefjord.

På de ulike foreningenes nettsider finner du nyttig informasjon, og hver uke arrangeres flere webinarer med aktuelle temaer i samarbeid med fagspesialister.

Har du spørsmål til kommunen, kan du kontakte næringslivskoordinator Anne Grethe Bakken eller næringssjef Jan Erik Hvidsten. Det kommer stadig nye nasjonale føringer og ordninger. Vi setter oss løpende inn i disse for å kunne være til hjelp for din bedrift.

NAV Sandefjord har gått ut med viktig informasjon til alle arbeidsgivere som vurderer å permittere eller si opp sine ansatte i forbindelse med koronaviruset. Her kan du lese om råd, tips og anbefalinger som kan bidra til en god prosess for både arbeidsgiver og de berørte ansatte

Informasjon fra NAV til arbeidsgivere om permitteringer/oppsigelser

Utsatt forskuddsskatt

Skatteetaten melder at fristen for å betale første termin av forskuddsskatten 15. mars er flyttet til 1. mai.

Midlertidige økonomiske tiltak

Regjeringen har innført flere økonomiske tiltak. Her er link til regjeringens krisetiltak

NHOs sider inneholder også mye nyttig informasjon