Næringslivkoordinator og firmaetablering

Næringslivskoordinator

Sandefjord kommune har en overordnet ambisjon om å utvikle et vekstkraftig næringsliv med høy verdiskaping. Vi ønsker å være en næringsoffensiv kommune, og har en egen næringslivskoordinator som kan bistå med flere tjenester:

Kontakt næringslivskoordinator Anne Grethe Bakken for avtale, mobil 959 69 971.

Kurs for nye næringsdrivende 2017

Skatt sør tilbyr gratis kurs for nye næringsdrivende også i 2017. Kurset inneholder grunnleggende informasjon om skatt, merverdiavgift, elektronisk innlevering og litt om krav til regnskap.  Det passer derfor også for dere som går med tanker om å starte, men som ennå ikke har registrert organisasjonsnummer i Enhetsregisteret.   

Kurset har varighet på fire timer som gjennomføres på kvelds- eller dagtid.

Det er separate kurs for enkeltpersonforetak (ENK) og aksjeselskap (AS). Kursene kjøres i Kristiansand, Skien, Tønsberg, Drammen, Hønefoss og Bø i Telemark.   

Les mer om kurs for næringsdrivende

Etablering av eget firma

Har du startet, eller skal du starte eget firma?

Startlogo
START
er et etablerernettverk i Vestfold (ekstern lenke)

Alle som vurderer å starte eget firma eller som har startet eget firma, kan få gratis råd og veiledning fra et nettverk av profesjonelle hjelpere fra både privat og offentlig sektor gjennom Start i Vestfold.

Tilbudet til Start i Vestfold omfatter både personlig én til én rådgivning og deltakelse på etablererkurs på dagtid og på kveldstid.

Tilbudet gjelder i hele Vestfold, og arrangementene er åpne for alle, uavhengig av bosted. Det er alltid gratis å delta på Starts arrangementer!

Skatteetaten kjører også gratis kurs for nye næringsdrivende. Du finner mer informasjon og mulighet for påmelding på www.skatteetaten.no/bedriftskurs 

Politivedtekter for Sandefjord

Se politivedtektene på lovdata.no (ekstern lenke)

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?