Næringslivkoordinator og firmaetablering

Næringslivskoordinator

Sandefjord kommune har en overordnet ambisjon om å utvikle et vekstkraftig næringsliv med høy verdiskaping. Vi ønsker å være en næringsoffensiv kommune, og har en egen næringslivskoordinator som kan bistå med flere tjenester:

  • Veileder alle som ønsker å etablere egen bedrift 
  • Arrangerer gratis kurs i regi av START i Vestfold
  • Samarbeider med Sandefjord Næringsforening om mulighetene for et eget Gründerhus i Sandefjord. Er du interessert? Ta kontakt!
  • Bedriftsbesøk, kontaktmøter i Næringsforum og dialog med næringslivets representanter og organisasjoner for å sikre et godt samarbeid mellom næringsliv og kommune. Dersom du representerer en bedrift og ønsker et besøk fra kommunen velkommen, ta kontakt med næringslivskoordinator i kommunen!
  • Behandler næringsfaglige vurderinger hvis du søker om dagpenger under etablering hos NAV (ekstern lenke) 

 

Kontakt næringslivskoordinator Anne Grethe Bakken for avtale, mobil 959 69 971.

Kurs for nye næringsdrivende

Skatteetaten tilbyr gratis kurs for nye næringsdrivende. Kursene arrangeres over hele landet og er gratis. Kurset går over fire timer, og du kan ta det på kvelds- eller dagtid.

Kurset inneholder grunnleggende informasjon om skatt, merverdiavgift, elektronisk innlevering og litt om krav til regnskap.  Det passer derfor også for dere som går med tanker om å starte, men som ennå ikke har registrert organisasjonsnummer i Enhetsregisteret.   

Les mer om kurs for næringsdrivende

Etablering av eget firma

Har du startet, eller skal du starte eget firma?

 


START
er et etablerernettverk i Vestfold (ekstern lenke)

Alle som vurderer å starte eget firma eller som har startet eget firma, kan få gratis råd og veiledning fra et nettverk av profesjonelle hjelpere fra både privat og offentlig sektor gjennom Start i Vestfold.

Tilbudet til Start i Vestfold omfatter både personlig én til én rådgivning og deltakelse på etablererkurs på dagtid og på kveldstid.

Tilbudet gjelder i hele Vestfold, og arrangementene er åpne for alle, uavhengig av bosted. Det er alltid gratis å delta på Starts arrangementer!

Skatteetaten kjører også gratis kurs for nye næringsdrivende. Du finner mer informasjon og mulighet for påmelding på www.skatteetaten.no/bedriftskurs 

Politivedtekter for Sandefjord

Se politivedtektene på lovdata.no (ekstern lenke)

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?