Bli med på dugnad for Kari!

Kari-på-kontoret er under opplæring i Sandefjord kommune. Mange ansatte stiller henne spørsmål og bidrar slik til at hun blir litt smartere for hver dag. Men nå inviterer vi vi også DEG til å teste henne ut. Endelig en morsom og nyttig dugnad du kan være med på!

Tema: AI

Kari-på-kontoret er søsteren til Kommune-Kari. Mens Kommune-Kari svarer på alle mulige og umulige spørsmål fra innbyggere, skal Kari-på-kontoret svare på alle spørsmål man har som ansatt.

Foreløpig er Kari-på-kontoret best på IT-spørsmål, men hun har også lært seg en del om ferie, arbeidsmiljø, kommunikasjon, trening og mye annet. Men altså, hun kan bli MYE bedre. Og nå inviterer vi til dugnadshjelp.

Kommune-Kari finnes i dag i veldig mange av Norges kommuner, og vi tror at Kari-på-kontoret også vil tas i bruk av mange kommuner. IKT og andre funksjoner i Sandefjord er temmelig likt IKT i andre kommuner. Vi leverer samme tjenester, og brukere har ofte samme IT-problemer eller spørsmål som ansatte i andre kommuner eller på andre arbeidsplasser.

Ved å gjøre litt felles dugnad nå i opplæringsfasen, vil vi få trent Kari-på-kontoret best mulig og ha gode intensjoner som kan gjenbrukes av alle som ansetter henne.

Slik tester du:

Gå til www.sandefjord.kommune.no/karipaakontoret

Fyr løs med spørsmål du tenker det er naturlig å stille som ansatt.

Hvis hun svarer dårlig, gir du en «tommel ned» inne i chatboksen. Svarer hun rett, må du gjerne gi en «tommel opp». Skriv også gjerne en kommentar om hva du synes kan forbedres.

Takk for hjelpen !

PS. Har du spørsmål om kommunens tjenester, må du fortsatt spørre Kommune-Kari. Slik blander nemlig ikke Kari-på-kontoret seg borti. Hun konsentrerer seg om å bli ekspert på ansattspørsmål. Kari-på-kontoret er forresten den morsomme av søstrene. Kan hun ikke svare på spørsmålet ditt, kan det hende at du får deg en god latter ;)