Innbyggerappen lansert

Første versjon av "Sandefjord innbygger" ble lansert 5. juni. Her finner du informasjon fra Sandefjord kommune og ikke minst nære nyheter fra det store mangfoldet av lag og foreninger som finnes i kommunen vår. Du får en smakebit på hvordan moderne sensorløsninger kan brukes til bringe nyttig informasjon fram til deg når du trenger det.

Tema: Smartby

Ideene for tjenester og funksjoner som kan være nyttige for deg som bruker, er mange og varierte. Den viktigste rettesnoren er at vi vil skape en tjeneste som kan bidra til gode og sterke bomiljøer og å bringe folk sammen. Vi bruker digitale kanaler som et virkemiddel, men det viktigste er at tusenvis av Sandefjordinger møtes på foreningshus, idrettsbaner, spillerom og turstier. Vi håper du vil bruke løsningen, gi oss innspill på hva du savner og ting du vil ha forbedret, og ikke minst: Bidra med innhold om det du bryr deg om.

Mye av innholdet fra lokale lag og foreninger henter vi fra åpne Facebook-sider. I arbeidet med å samle inn dette materialet ble vi overveldet av mangfoldet som finnes, men også av alle overraskelsene vi fikk i form av foreninger og aktiviteter vi ikke ante eksisterer. Det er nettopp noe av det vi ønsker å bøte på med denne tjenesten, motvirke digitale usynlighet og løfte grasrotinnholdet frem.

Er du medlem av en forening du savner i tjenesten, så registrer deg gjerne på løsningen her:
https://samfunn.sandefjord.kommune.no/users/sign_in

Har dere arrangementer som bør deles med andre, er dere hjertelig velkomne til å registrere det på Det Skjer-kalenderen:
https://detskjer.sandefjord.kommune.no/events

Ønsker dere bare å være tilstede med facebook-innholdet deres, så send oss gjerne en lenke til siden deres. Husk at må være en Facebook-side og ikke en gruppe.