Kafeen serverer middag, suppe eller dessert, og et rikelig utvalg av kalde retter. Kafeen har alle rettigheter. Kom gjerne innom for noe å bite i etter en tur rundt Bugårdsdammen.
- Åpent alle dager kl. 08.30–15.30.
- Bugårdsenteret middag 13.15–14.30.
Middagsmenyen kan du lese under her, vi tar forbehold om endringer på menyen. Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeen.
Meny for juli/ august 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Torsdag 31. juli Nakkekoteletter m/surkål - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 1. august Tomatsuppe m/egg - Dagens fiskerett 1,2,3,4,5,6
Lørdag 2. august Risgrøt - Småsuppe 1,2,3,4
Søndag 3.august Kokt Laks m/agurksalat - Creme Brule` 1,2,3,4,5
Mandag 4. august Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 5.august Brokkolisuppe - Ovnsbakt sei m/sitronsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 6. august Medisterpølser i frikase saus - Pære Belle Helen 1,2,3,4
Torsdag 7. august Salt svinebog m/pepperrotsaus - Pannekaker 1,2,3,4,6
Fredag 8. august Aspargessuppe - Fiskekaker 1,2,3,4,5
Lørdag 9. august Rømmegrøt - Lys Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 10. august Biff Stroganoff - Bringebærfromasj 1,2,3,4
Mandag 11. august Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 12. august Grønn ertesuppe - Klippfisk karbonader 1,2,3,4,5
Onsdag 13. august Kyllingfilet m/tomatsaus - Rips m/vaniljesaus 1,2,3,4
Torsdag 14. august Fersk kjøtt m/løksaus - Byggrynskrem 1,2,3,4
Fredag 15. august Spinatsuppe m/egg - Fiskeboller i rekesaus 1,2,3,4,5,6,11
Lørdag 16. august Risgrøt - Bulgarsk linsegryte 1,2,3,4
Søndag 17. august Kamstek m/fløtesaus - Bringebærfromasj 1,2,3,4
Mandag 18. august Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 19. august Blomkålsuppe - Ovnsbakt Torsk i tomatsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 20. august Pulled Pork m/BBQ saus, båtpoteter - Ananaskrem 1,2,3,4
Torsdag 21. august Salt kjøtt og flesk m/rotmos - Semulepudding 1,2,3,4,7
Fredag 22. august Sellerirot suppe - Panert Fisk 1,2,3,4,5,10
Lørdag 23. august Rømmegrøt - Terteskjell m/skalldyr 1,2,3,4,5,11
Søndag 24. august Ribbe m/surkål - Riskrem m/aprikossaus 1,2,3,4
Mandag 25. august Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 26. august Aspargessuppe - Bacalao 1,2,3,4,5
Onsdag 27. august Medisterpølser i frikase`saus - Kompott m/fløte 1,2,3,4
Torsdag 28. august Flesk og Duppe m/rotmos - Yoghurt pannecotta 1,2,3,4
Fredag 29. august Grønnsaksuppe - Stekt fiskepudding m/råkost 1,2,3,4,5
Lørdag 30. august Risgrøt - Brun lapskaus 1,2,3,4
Søndag 31. august Kalvestek m/grønnsaker - Panna Cotta m/bærsaus 1,2,3,4