Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Meny for oktober 2025
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Onsdag 1. oktober Kjøttkaker - Riskrem 1,2,3,4
Torsdag 2. oktober Lammefrikase`- Frukt m/krem 1,2,3,4
Fredag 3. oktober Apargessuppe - Dagens fiskemiddag 1,2,3,4,5
Lørdag 4. oktober Risgrøt - Skinke og brokkoli grateng 1,2,3,4,6
Søndag 5. oktober Svinestek m/surkål - Creme Brule` 1,2,3,4
Mandag 6. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 7. oktober Blomkålsuppe - Kokt torsk m/gulrotstuing 1,2,3,4,5
Onsdag 8. oktober Medisterkaker m/grønnsaker - Bakte epler m/vanilje 1,2,3,4
Torsdag 9. oktober Oksekjøtt i ølsaus - Grunnlovdessert 1,2,3,4
Fredag 10. oktober Potet og purreløksuppe - Fish & chips m/ertepure 1,2,3,4,5,10
Lørdag 11. oktober Rømmegrøt - Småsuppe 1,2,3,4
Søndag 12. oktober Dampet Laks m/agurksalat - Sukrede jordbær 1,2,3,4,5
Mandag 13. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 14. oktober Jordskokksuppe - Fylt fiskerullade 1,2,3,4,5
Onsdag 15. oktober Svinesnitzel m/ Bønnesalat - Kompott 1,2,3,4,10
Torsdag 16. oktober Biffkarbonader m/løk - Ananaskrem 1,2,3,4
Fredag 17. oktober Tomatsuppe - Fiskekaker m/kapers smør 1,2,3,4,5
Lørdag 18. oktober Risgrøt - Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 19. oktober Hjortegryte - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4,10
Mandag 20. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 21. oktober Løksuppe - Fisk i form med spinatsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 22. oktober Kjøttkaker m/ertestuing - Semulepudding 1,2,3,4
Torsdag 23.oktober Kylling gryte Bali - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 24. oktober Fiskesuppe - Fiskeboller i karrysaus 1,2,3,4,5
Lørdag 25. oktober Rømmegrøt - Pasta m/kjøttsaus 1,2,3,4,
Søndag 26. oktober Lammestek m/grønnsaker - Multefromasj 1,2,3,4
Mandag 27. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 28. oktober Spinatsuppe m/egg - Stekt Sei m/løk 1,2,3,4,5
Onsdag 29. oktober Røkte kjøttpølser - Mandelpudding 1,2,3,4
Torsdag 30. oktober Lammebog/pølse m/rotmos, komle - Eplegrøt 1,2,3,4
Fredag 31. oktober Suppe - Fiskegrateng 1,2,3,4,5