Solvangsenteret har både ute- og inneservering. Her serveres middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Prøv gjerne våre nystekte rundstykker eller vafler. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–14.45.
- Servering av middag kl. 13.30–14.45.
Ta gjerne med deg familie og venner til et godt måltid i kafeteriaen.
Telefon kafeteria: 90 36 57 16
Meny for juli 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Tirsdag 1. juli Tomatsuppe m/egg - Hvalbiff m/ grønnsaker - Gele 1,2,3,4,5,6
Onsdag 2. juli Dagens kjøttrett - Fersken m/ krem 1,2,3,4
Torsdag 3. juli Flesk og duppe m/ nykål - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 4. juli Aspargessuppe - Fiskeboller i hvit saus 1,2,3,4,5
Lørdag 5. juli Rømmegrøt - Kylling/pasta salat m/ hvitløksbaguette 1,2,3,4,6
Søndag 6. juli Kalkunfilet m/ waldorfsalat - Bringebærmoussè 1,2,3,4,6
Mandag 7. juli Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 8. juli Blomkålsuppe - Stekt sei m/ løk og rømme - Mandelpudding 1,2,3,4,5
Onsdag 9. juli Sommerkotelett m/ sukkerertstuing - Rabarbra/jordbær kompott 1,2,3,4
Torsdag 10. juli Kylling m/ ris og brokkolisalat - Ananaskrem 1,2,3,4,6
Fredag 11. juli Purreløksuppe - Stekt fiskepudding m/ revet gulrot og remulade 1,2,3,4,5,6
Lørdag 12. juli Risgrøt - Pasta m/ kjøttsaus 1,2,3,4,6
Søndag 13. juli Lammestek m/ grønnsaker - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 14. juli Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 15. juli Sellerisuppe - Torsk m/ bacon - Pære m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 16. juli Biff Stroganoff m/ potetmos og salat - Jordbærfromasj 2,3,4
Torsdag 17. juli Røkt svinekam / grønnsaker - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Fredag 18. juli Sjampinjongsuppe -Fiskekaker m/ Remulade og grønnsaker 1,2,3,4,5,6
Lørdag 19. juli Rømmegrøt - Grillpølse m/ potetsalat og salat 1,2,3,4,6
Søndag 20. juli Stekt laks m/ mangosalat -Jordbær m/ fløte 2,3,4,6
Mandag 21. juli Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 22. juli Brun lapskaus m/ tyttebær og flatbrød - Sviske/plommekompott 1,2,3,4
Onsdag 23. juli Fiskegrateng m/ gulrot og smør - Banakrem m/ sjokolade 1,2,3,4,5,6
Torsdag 24. juli Kjøttpudding m/ grønnsaker - Semulekrem m/ rød saus 1,2,3,4
Fredag 25. juli Aspargessuppe- Sprøbakt fisk m/ grønnsaker og smør 1,2,3,4,5
Lørdag 26. juli Risgrøt - Småsuppe m/ flatbrød 2,3,4
Søndag 27. juli Karbonader m/ stekt løk og grønnsaker - Fromasj 1,2,3,4
Mandag 28. juli Kjøttpølse m/ grønnsaker - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Tirsdag 29. juli Purreløksuppe - Fiskepudding m/gulrot og hvit saus - Gele 1,2,3,4,5
Onsdag 30. juli Kjøttkaker m/ kålstuing og brun saus - Fruktcoctail m/ krem 1,2,3,4,
Torsdag 31. juli Snitzel m/ erter - Kompott 1,2,3,4