Solvangsenteret har både ute- og inneservering. Her serveres middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Prøv gjerne våre nystekte rundstykker eller vafler. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–15.00.
- Servering av middag kl. 13.30–14.30.
Ta gjerne med deg familie og venner til et godt måltid i kafeteriaen.
Telefon kafeteria: 90 36 57 16
Meny for november 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Mandag 3. november Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 4. november Tomatsuppe - Fiskeboller i hvit saus - Fruktcoctail 1,2,3,4,5
Onsdag 5. november Medisterpølse m/ løksaus - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Torsdag 6. november Kylling m/ ris - Grunnlovsdessert 1,2,3,4
Fredag 7. november Sellerisuppe - Kokt laks m/ agurksalat 1,2,3,4,5
Lørdag 8. november Risgrøt - Brun lapskaus 1,2,3,4
Søndag 9. november Kalvestek m/ fløtepoteter - Bløtkake 1,2,3,4
Mandag 10. november Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 11. november Blomkålsuppe - Lutefisk m/bacon- Aprikoskompott 1,2,3,4,5
Onsdag 12. november Nakkekotelett m/ surkål - Pære m/ krem 1,2,3,4
Torsdag 13. november Elgkarbonader m/rosenkål - Mandelpudding m/ rød saus 1,2,3,4
Fredag 14. november Maissuppe - Panert fisk m/ salat 1,2,3,4,5
Lørdag 15. november Rømmegrøt- Pasta m/ kjøttsaus og salat 1,2,3,4
Søndag 16. november Bankekjøtt m/ ertestuing - Dronning Maud fromasj 1,2,3,4,5,6
Mandag 17. november Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 18. november Tomatsuppe - Torsk m/ bacon og ertepurè - Plommekompott 1,2,3,4,5
Onsdag 19. november Kjøttkaker m/ kålstuing - Semulepudding m/ rød saus 2,3,4
Torsdag 20. november Flesk og duppe - Ananas m/ krem 1,2,3,4
Fredag 21. november Jevnet grønnsaksuppe - Fiskepudding i hvit saus 1,2,3,4,5
Lørdag 22. november Risgrøt - Pølser og potetmos 2,3
Søndag 23. november Fersk suppe m/ melbolle - Ferskt kjøtt m/ løksaus - Panna Cotta 1,2,3,4
Mandag 24. november Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 25. november Sjampinjongsuppe - Stekt sei m/ løk - Fersken m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 26. november Ribbe og medisterkake m/surkål - Riskrem m/rød saus 1,2,3,4
Torsdag 27. november Dagens middag - Gelè m/vaniljesaus 1,2,3
Fredag 28. november Purreløksuppe - Ovnsbakt laks og grønnsaker 1,2,3,4,5
Lørdag 29. november Rømmegrøt - Lys lapskaus 1,2,3
Søndag 30. november Biff stroganoff m/ris og salat - Fromasj 1,2,3,6