Hjertnes kulturhus

Hjertnes er et spesialisert hus med regionens beste fasiliteter for arrangementer med opptil 800 deltagere. Sandefjord er Vestfolds port til Europa med gode kommunikasjonsmuligheter via Sandefjord Lufthavn Torp og fergeforbindelse til Strømstad i Sverige.

Hjertnes Kulturhus har stolte tradisjoner og er et kulturhus både for de store anledninger og for folk flest. 

Hjertnes (Sal 1) 
Storsalen Hjertnes har har 674 seter i standardsal, men kan utvides til 740 seter ved bruk av ekstrarader. Hjertnes er tilrettelagt med avansert audiovisuelt utstyr som kan tilpasses de fleste behov. Hjertnes er også viden kjent for sin unike akustikk. og er således ypperlig egnet til framføringer hvor det akkustiske har stor betydning - f eks ved klassiske konserter. Den store scenen er i så måte også godt tilrettelagt for formålet med både orkestergrav, orkesterkabinett og "jernteppe". Hjertnes fungerer selvfølgelig også optimalt som konsertsal ved bruk av PA / lys og som teater og revysal. 

Sal 2 og 3 
Sal 2 med 157 seteplasser og Sal 3 med sine 50 plasser egner seg ypperlig til kurs og konferansevirksomhet i litt mindre skala. Bevertning Hjertnes kulturhus har store fellesarealer som optimaliserer de sosiale møtepunktene for mat og felles hygge. Hjertnes ligger med utsyn over Badeparken og fjorden. Rica Park Hotell ligger i samme bygg med muligheter for overnatting, spa og bespisning.

Les mer om Hjertnes kulturhus og se programmet for kino og kulturarrangementer