Forsmannsenteret inviterer deg inn i sin lune kafe. Ta gjerne maten med ut i det som kanskje er byens koseligste bakhage på sommeren.
Kafeteriaen serverer middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Vi anbefaler deg å prøve våre deilige hjemmebakte kaker. Ta turen innom oss, når du først er på et bybesøk.
Kafeteriaen har alle rettigheter.
Åpningstider
- Hverdager kl. 08.30–18.30.
- Helg og høytider kl. 08.00–15.00.
Middagsservering:
- Hverdager fra kl. 13.15–15.00.
- Helg og høytider fra kl. 13.15–14.30.
Hver torsdag kl.12.00 selges det hjemmebakst i foajeen. Dette gjelder ikke i skolens sommerferie og på helligdager.
Meny april/mai 2024
Allergener: 1)HVETE - 2)MELK - 3)SOYA - 4)SELLERI - 5)FISK - 6)EGG - 7)NØTTER |
8)PEANØTTER - 9)SENNEP - 10)SESAMFRØ - 11)SKALLDYR - 12)BLØTDYR |
13)LUPIN - 14)SVOVELDIOKSYD |
Tirsdag 30. april Karrisuppe - Klippfiskkaker - Bakte epler m/vaniljesaus 1,2,3,4,5,6
Onsdag 1. mai Kalvefrikasse - Riskrem m/rød saus 1,2,3,4
Torsdag 2. mai Ertesuppe- Salt kjøtt og flesk m/rotmos - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 3. mai Dagens suppe - Laks m/mangosalat - Ostekake 1,2,3,4,5
Lørdag 4. mai Rømmegrøt - Skinke/blomkålgrateng - Rødgrøt m/fløte 1,2,3,4,6
Søndag 5. mai Hakkebøff m/saus - Karamellpudding 1,2,3,4,6