Kafeen serverer middag, suppe eller dessert, og et rikelig utvalg av kalde retter. Kafeen har alle rettigheter. Kom gjerne innom for noe å bite i etter en tur rundt Bugårdsdammen.
- Åpent alle dager kl. 08.30–15.30.
- Bugårdsenteret middag 13.15–14.30.
Middagsmenyen kan du lese under her, vi tar forbehold om endringer på menyen. Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeen.
Meny for juni 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Søndag 1. juni Helstekt høyrygg m/rødvinsaus - Fromasj 1,2,3,4
Mandag 2. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 3. juni Tomatsuppe - Kokt torsk m/bacon, gulrotpuré 1,2,3,4,5
Onsdag 4. juni Stekte pølser m/potetmos, løkkompott - Byggrynskrem 1,2,3,4
Torsdag 5. juni Bankekjøtt m/nykål - Bakte epler m/vanilje 1,2,3,4
Fredag 6. juni Purreløksuppe - Panert fisk 1,2,3,4,5
Lørdag 7. juni Risgrøt - Bolognese grateng m/pasta, kjøttdeig 1,2,3,4
Søndag 8. juni Urtemarinert svinekam m/grønnsaker - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 9. juni Biffkarbonader m/løk - Fromasj 1,2,3,4
Tirsdag 10. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 11. juni Kalvefrikassé - Rabarbrapai 1,2,3,4,6
Torsdag 12. juni Salt kjøtt m/pepperrotsaus, rotmos - Ostekake 1,2,3,4
Fredag 13. juni Blomkål Suppe - Fiskerull m/spinatsaus 1,2,3,4,5
Lørdag 14. juni Rømmegrøt - Chili Con Carne 1,2,3,4
Søndag 15. juni Svinestek m/surkål - Sitronfromasj 1,2,3,4
Mandag 16. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 17. juni Aspargessuppe - Stekt makrell m/rømmesaus 1,2,3,4,5
Onsdag 18. juni Speketallerken - Jordbær m/fløte melk 1,2,3,4,13
Torsdag 19. juni Kjøttkaker m/nykål - Sjokolademousse m/appelsin 1,2,3,4
Fredag 20. juni Sellerirotsuppe - Rødspette m/salat 1,2,3,4,6, 10
Lørdag 21. juni Risgrøt - Grønnsaks lasagne 1,2,3,4,6
Søndag 22. juni Kalkunfilet m/grønnsaker - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Mandag 23. juni Lys lapskaus - Panna Cotta m/sommerfrukt 1,2,3,4
Tirsdag 24. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 25. juni Dillkylling m/rotgrønnsaker - Pære belle helene 1,2,3,4
Torsdag 26. juni Koteletter m/surkål - Kremet yoghurt m/ honning, fersken 1,2,3,4
Fredag 27. juni Kremet brokkolisuppe - Fish & chips 1,2,3,4,5
Lørdag 28. juni Rømmegrøt - Skinke pai m/salat 1,2,3,4,6
Søndag 29. juni Kalvestek m/grønnsaker - Vaniljepudding m/bærsaus 1,2,3,4
Mandag 30. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5