Kafeen serverer middag, suppe eller dessert, og et rikelig utvalg av kalde retter. Kafeen har alle rettigheter. Kom gjerne innom for noe å bite i etter en tur rundt Bugårdsdammen.
- Åpent alle dager kl. 08.30–15.30.
- Bugårdsenteret middag 13.15–14.30.
Middagsmenyen kan du lese under her, vi tar forbehold om endringer på menyen. Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeen.
Meny for mai 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Mandag 5. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 6. mai Tomatsuppe - Kokt torsk m/gulrøtter 1,2,3,4,5
Onsdag 7. mai Sommerkoteletter m/kål - Rabarbragrøt 1,2,3,4
Torsdag 8. mai Biffsnadder m/bernaise - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 9. mai Purreløksuppe - Fiskegrateng m\råkost 1,2,3,4,5
Lørdag 10. mai Risgrøt - Brun Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 11. mai Marinert svinenakke - Tropisk fruktsalat m\krem 1,2,3,4
Mandag 12. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 13. mai Suppe - Hysefilet m\skalldyrsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 14. mai Kjøttkaker m/ertepure` - Kompott 1,2,3,4
Torsdag 15. mai Flesk og duppe - Semulepudding 1,2,3,4
Fredag 16. mai Spinatsuppe - Fiskekaker 1,2,3,4,5
Lørdag 17. mai Rømme grøt - Speketallerken m/potetsalat 1,2,3,4
Søndag 18. mai Kokt Laks m/sandefjordsmør - Jordbær m/fløtemelk 1,2,3,4
Mandag 19. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4
Tirsdag 20. mai Brokkolisuppe - Ovnsbakt fisk 1,2,3,4,5
Onsdag 21. mai Medisterkaker m/rødkål - Rabarbragrøt 1,2,3,4
Torsdag 22. mai Fersk Kjøtt m/løksaus - Byggrynskrem 1,2,3,4
Fredag 23. mai Blomkålsuppe - Klippfisk burger 1,2,3,4,5
Lørdag 24. mai Risgrøt - Wienerpølser m/mos 1,2,3,4
Søndag 25. mai Kokt kveite m/hollandaisesaus - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Mandag 26. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 27. mai Aspargessuppe - Stekt makrell m/rømmesaus 1,2,3,4,5
Onsdag 28. mai Kjøttpudding m/kålstuing - Aprikoskompott 1,2,3,4
Torsdag 29. mai Salt kjøtt og Flesk m/erter - Bærmousse 1,2,3,4
Fredag 30. mai Grønnsaksuppe - Stekt Fiskepudding 1,2,3,4,5
Lørdag 31.mai Rømmegrøt - Taco gryte 1,2,3,4
Søndag 1. juni Helstekt høyrygg m/rødvinsaus - Fromasj 1,2,3,4