Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Meny for juni 2025
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Søndag 1. juni Svinestek m/surkål - Fromasj 1,2,3,4
Mandag 2. juni Dagens kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 3. juni Tomatsuppe - Fiskerett 1,2,3,4,5
Onsdag 4. juni Stekte pølser m/løk - Gele 1,2,3,4
Torsdag 5. juni Okseragu - Eplegrøt 1,2,3,4
Fredag 6. juni Purreløksuppe - Panert fisk 1,2,3,4,5,10
Lørdag 7. juni Risgrøt - Pai m/salat 1,2,3,4,6
Søndag 8. juni Helstekt høyrygg - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 9. juni Biffkarbonader m/løk - Fromasj 1,2,3,4
Tirsdag 10. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 11. juni Kalvefrikassé - Rabarbrapai 1,2,3,4,6
Torsdag 12. juni Salt kjøtt m/pepperrotsaus - Ostekake 1,2,3,4
Fredag 13. juni Blomkål Suppe - Fiskerull m/spinatsaus 1,2,3,4,5
Lørdag 14. juni Rømmegrøt - Chilli Con Carne 1,2,3,4
Søndag 15. juni Dampet kveite m/agurksalat - Banankrem 1,2,3,4,5
Mandag 16. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 17. juni Aspargessuppe - Stekt makrell m/rømmesaus 1,2,3,4,5
Onsdag 18. juni Kylling - Pærebelle helené 1,2,3,4
Torsdag 19. juni Kjøttkaker m/nykål - Sjokolademousse m/appelsin 1,2,3,4
Fredag 20. juni Sellerirotsuppe - Rødspette m/salat 1,2,3,4,5,10
Lørdag 21. juni Risgrøt - Wienerpølser m/potetmos 1,2,3
Søndag 22. juni Kalkunfilet m/grønnsaker - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Mandag 23. juni Speketallerken, rømmegrøt - Jordbær 1,2,3,4,13
Tirsdag 24. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 25. juni Kjøttdeiggryte m/ris - Kompott 1,2,3,4
Torsdag 26. juni Sommerkoteletter m/nykål - Kremet yoghurt m/honning, fersken 1,2,3,4
Fredag 27. juni Suppe -Fiskegrateng 1,2,3,4,5,6
Lørdag 28. juni Rømmegrøt - Lasagne 1,2,3,4,6
Søndag 29. juni Kalvestek m/grønnsaker - Panne cotta m/bærsaus 1,2,3,4
Mandag 30. juni Dagens fisk/kjøttrett - Dessert 1,2,3,4,5