Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Meny for mai 2025
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Mandag 5. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 6. mai Tomatsuppe - Kokt torsk m/gulrøtter 1,2,3,4,5
Onsdag 7. mai Sommerkoteletter m/kål - Rabarbragrøt 1,2,3,4
Torsdag 8. mai Biffsnadder m/bernaise - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 9. mai Purreløksuppe - Fiskegrateng m\råkost 1,2,3,4,5
Lørdag 10. mai Risgrøt - Brun Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 11. mai Røkt bogskinke - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Mandag 12. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 13. mai Suppe - Røkt Torsk m/gulrotstuing 1,2,3,4,5
Onsdag 14. mai Kjøttkaker m/kålstuing - Kompott 1,2,3,4
Torsdag 15. mai Stekt Flesk m/erter- Semulepudding 1,2,3,4
Fredag 16. mai Spinatsuppe - Fiskekaker 1,2,3,4,5
Lørdag 17. mai Kokt Laks m/sandefjordsmør - Jordbær m/fløtemelk 1,2,3,4,5
Søndag 18. mai Biffkarbonader - kaffe fromasj 1,2,3,4
Mandag 19. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4
Tirsdag 20. mai Fiskesuppe - Ovnsbakt fisk 1,2,3,4,5
Onsdag 21. mai Medisterkaker m/rødkål - Rabarbragrøt 1,2,3,4
Torsdag 22. mai Nakkekoteletter m/surkål - Byggrynskrem 1,2,3,4
Fredag 23. mai Blomkålsuppe - Klippfisk burger 1,2,3,4,5
Lørdag 24. mai Risgrøt - Wienerpølser m/mos 1,2,3,4
Søndag 25. mai Kokt kveite m/hollandaisesaus - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4,5
Mandag 26. mai Dagens kjøtt/fiskerett - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 27. mai Aspargessuppe - Sei i form 1,2,3,4,5
Onsdag 28. mai Kjøttpudding m/kålstuing - Aprikoskompott 1,2,3,4
Torsdag 29. mai Kyllingfilet m/ovnsbakte grønnsaker - Bærmousse 1,2,3,4
Fredag 30. mai Grønnsaksuppe - Stekt Fiskepudding 1,2,3,4,5
Lørdag 31. mai Rømmegrøt - Taco gryte 1,2,3,4
Søndag 1. juni Svinestek m/surkål - Fromasj 1,2,3,4