Forsmannsenteret inviterer deg inn i sin lune kafe. Ta gjerne maten med ut i det som kanskje er byens koseligste bakhage på sommeren.
Kafeen serverer middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Vi anbefaler deg å prøve våre deilige hjemmebakte bløtkake. Ta turen innom oss, når du først er på et bybesøk.
Kafeen har alle rettigheter.
Åpningstider
- Hverdager kl. 08.30–17.30.
- Helg og høytider kl. 08.00–15.00.
Middagsservering:
- Hverdager kl. 13.15–15.00.
- Helg og høytider kl. 13.15–14.30.
Hver torsdag kl.12.00 selges det hjemmebakst i foajeen. Dette gjelder ikke i skolens sommerferie og på helligdager.
Meny for april 2025
Allergener: 1)HVETE - 2)MELK - 3)SOYA - 4)Selleri - 5)FISK - 6)EGG - 7)NØTTER 8)PEANØTTER - 9)SENNEP - 10)SESAMFRØ - 11)SKALLDYR - 12)BLØTDYR 13)LUPIN - 14)SVOVELDIOKSYD
Tirsdag 1. april Dagens suppe - Gravlaks m/dillstuet potet- Sviskekompott m/fløtemelk 1,2,3,4,5
Onsdag 2. april Fiskesuppe - Snitzler m/erter og bearnaise- Mandelpudding m/rød saus 1,2,3,4
Torsdag 3. april Tomatsuppe -Koteletter m/surkål - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Fredag 4. april Dagens suppe - Stekt lyr m/kålsalat - Bær m/fløtemelk 1,2,3,4,5
Lørdag 5. april Rømmegrøt - Lys lapskaus m/flatbrød - Fersken m/krem 1,2,3,4
Søndag 6. april Svinestek m/grønnsaker- Dronning Maud dessert 1,2,3,4,6
Mandag 7. april Spinatsuppe m/egg - Dagens kjøttrett - Dagens dessert 1,2,3,4,6
Tirsdag 8. april Soppsuppe - Dagens fisk- Sjokoladepudding m/vaniljesaus 1,2,3,4,5
Onsdag 9. april Karbonader m/løk - Dagens dessert 1,2,3,4
Torsdag 10. april Dagens suppe - Flesk og duppe m/kålrot- Dagens fromasj 1,2,3,4
Fredag 11. april Dagens suppe - Seibiff m/løk - Fruktgrøt m/fløtemelk 2,3,4,5
Lørdag 12. april Risgrøt - Fiskestuing i terteskjell - Gelè m/vaniljesaus 1,2,3,4,5,6
Søndag 13. april Lettsaltet svinebog m/rotgrønnsaker- Riskrem m/jordbærsaus 1,2,3,4
Mandag 14. april Tomatsuppe - Dagens kjøtt - Dagens dessert 1,2,3,4
Tirsdag 15. april Dagens suppe - Røkt torsk m/gulrotstuing og eggesmør- Dessertkake 2,3,4,5
Onsdag 16. april Dagens suppe - Lungemos m/rødbeter- Jordbærmoussè 1,2,3,4
Torsdag 17. april Kalvefrikasse - Hjemmelaget karamellpudding 1,2,3,4,6
Fredag 18. april Dampet lysing m/hollandaisesaus - Sjokoladepudding m/vaniljesaus 1,2,3,5,6
Lørdag 19. april Rømmegrøt - Lapskaus m/flatbrød - Sitrongele m/vaniljesaus 1,2,4
Søndag 20. april Lammestek m/fløtesaus- Riskrem m/appelsinsaus 1,2,3,4
Mandag 21. april Kalvefrikadeller i saus - Kirsebærfromasj 1,2,3,4
Tirsdag 22. april Dagens suppe - dagens fisk - Bakt ananas 1,2,3,4,5,6
Onsdag 23. april Kyllingsuppe - Farsepudding m/sellerisaus- Aprikoskompott m/fløtemelk 1,2,3,4
Torsdag 24. april Fersk suppe m/melbolle - Ferskt kjøtt m/løksaus - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4,6
Fredag 25. april Dagens suppe - Laks i god form - Dagens fromasj 1,3
Lørdag 26. april Risgrøt - Pølser og potetmos - Jordbærgrøt m/fløtemelk 2,3
Søndag 27. april Kalkun m/fløtesaus - Riskrem m/rød saus 1,2,3,4
Mandag 28. april Dagens suppe - Grillet kyllinglår m/salat - Dagens dessert 1,2,3
Tirsdag 29. april Karrisuppe - Forsmanns fiskegryte - Eplegrøt m/fløtemelk 1,2,3,4,5
Onsdag 30. april Potet og purresuppe - Svinegryte m/ris og salat - Kirsebærkrem 1,2,3,4