Solvangsenteret har både ute- og inneservering. Her serveres middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Prøv gjerne våre nystekte rundstykker eller vafler. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–15.00.
- Servering av middag kl. 13.30–14.30.
Ta gjerne med deg familie og venner til et godt måltid i kafeteriaen.
Telefon kafeteria: 90 36 57 16
Meny for november/desember 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Onsdag 26. november Ribbe og medisterkake m/surkål - Riskrem m/rød saus 1,2,3,4
Torsdag 27. november Dagens middag - Gelè m/vaniljesaus 1,2,3
Fredag 28. november Purreløksuppe - Ovnsbakt laks og grønnsaker 1,2,3,4,5
Lørdag 29. november Rømmegrøt - Lys lapskaus 1,2,3
Søndag 30. november Biff stroganoff m/ris og salat - Fromasj 1,2,3,6
Mandag 1. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 2. desember Aspargessuppe- Stekt laks m/ salat og rømme- Frukt m/krem 1,2,3,5
Onsdag 3. desember Småsuppe m/flatbrød - Gele m/ vaniljesaus 2,3,4
Torsdag 4. desember Ertesuppe, salt kjøtt og flesk m/ kålrotstappe - Fromasj ,2,3,4
Fredag 5. desember Sjampinjongsuppe - Fiskegrateng - Dagens dessert 1,2,3,4,5,6
Lørdag 6. desember Risgrøt - Pasta m/ kjøttsaus 2,3,4
Søndag 7. des Svinestek m/surkål - Karamellpudding 2,3,4,5
Mandag 8. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 9. desember Purreløksuppe- Kokt torsk m/ hollandaise - Kirsebærkompott 1,2,3,4,5
Onsdag 10. desember Biff stroganoff m/ potetmos og salat - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Torsdag 11. desember Medisterkaker m/rødkål - Fersken m/ krem 1,2,3,4
Fredag 12. desember Blomkålsuppe - Fiskeboller i hvit saus m/stekt bacon 1,2,3,4,5
Lørdag 13. desember Rømmegrøt- Skinke og makaronigrateng m/ salat 1,2,3,4
Søndag 14. desember Lammestek m/ fløtesaus - Multefromasj 1,2,3,4,6
Mandag 15. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 16. desember Tomatsuppe - Stekt sei m/ løk og rømme - Kirsebærkrem 1,2,3,4,5
Onsdag 17. desember Kjøttkaker m/kålstuing - Eplekompott m/fløtemelk
Torsdag 18. desember Kylling m/ ris - Semulepudding m/ rød saus 1,2,3,4
Fredag 19. desember Jevnet grønnsaksuppe - Lutefisk m/ertepurè og stekt bacon 1,2,3,4,5
Lørdag 20. desember Risgrøt - Lys lapskaus m/flatbrød 1,2,3,4
Søndag 21. desember Kokt laks m/ agurksalat og sandefjordsmør - Ostekake 1,2,3,4,6
Mandag 22. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 23. desember Sellerisuppe - Sprøbakt rødspette m/salat og remulade 1,2,3,4,5
Onsdag 24. desember Risgrøt - Julemiddag - Riskrem m/jordbærsaus 2,3,4
Torsdag 25. des. Dampet kveite m/hollandaise og agurksalat - Tropisk fruktsalat 1,2,3,5,6
Fredag 26. desember Oksestek m/rødvinssaus - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4,5
Lørdag 27. desember Rømmegrøt - Terteskjell m/ fiskestuing og reker 1,2,3,4,5,6,11
Søndag 28. desember Pinnekjøtt m/kålrotstappe - Sitronfromasj 1,2,3,4
Mandag 29. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3
Tirsdag 30. desember Soppsuppe - Lettsaltet torsk m/bacon - Dagens dessert 1,2,3,5
Onsdag 31. desember Kalkun m/waldorfsalat og grønnsaker - Panna Cotta m/multebærsaus 1,2,3,6
Torsdag 1. januar Nakkekoteletter m/surkål - Sjokolademoussè 1,2,3,6