Solvangsenteret har både ute- og inneservering. Her serveres middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Prøv gjerne våre nystekte rundstykker eller vafler. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–14.45.
- Servering av middag kl. 13.30–14.45.
Ta gjerne med deg familie og venner til et godt måltid i kafeteriaen.
Telefon kafeteria: 90 36 57 16
Meny for juli/august 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Torsdag 31. juli Snitzel m/ erter - Kompott 1,2,3,4
Fredag 1. august Sellerisuppe - Dampet lysing m/ gulrotmos og purresmør 1,2,3,4,5
Lørdag 2. august Risgrøt - Ertesuppe m/ kjøtt og flatbrød 2,3,4,6
Søndag 3. august Oksestek m/ rødvinsaus - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 4. august Italiensk kjøtt og bønnegryte - Dagens dessert 2,3,4
Tirsdag 5. august Sjampinjongsuppe -Torsk m/ bacon og ertepurè - Herm. frukt 1,2,3,4,5
Onsdag 6. august Benløse fugler m/ grønnsaker - Mandelpudding 1,2,3,4
Torsdag 7. august Kylling m/ ris, salat og bearnaisesaus - Gele 1,2,3,4,6
Fredag 8. august Tomatsuppe m/ egg - Fiskeboller i hvit saus 1,2,3,4,5,6
Lørdag 9. august Rømmegrøt - Wienerpølser m/ potetmos og erter 1,2,3
Søndag 10. august Svinenakke m/surkål - Panna Cotta m/ rød saus 1,2,3,4
Mandag 11. august Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 12. august Blomkålsuppe - Stekt lyr m/ løk og rømme- Banankrem 1,2,3,4,5
Onsdag 13. august Kjøttdeiggryte m/ potetmos og salat - Fersken m/ krem 2,3,4
Torsdag 14. august Salt kjøtt m/ kålrotmos og dillsaus - Sitronfromasj 1,2,3,4
Fredag 15. august Jevnet grønnsaksuppe - Klippfiskkaker m/ revet gulrot 1,2,3,4,5
Lørdag 16. august Risgrøt - Terteskjell m/ stuing og reker 1,2,3,4,11
Søndag 17. august Kalvestek m/ fløtesaus - Bringebærkrem 1,2,3,4
Mandag 18. august Grønnsaksgryte m/ ris og salat. Dagens dessert 2,3,4
Tirsdag 19. august Fiskesuppe Lettsaltet torsk m/ hvit saus og bacon -Pære m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 20. august Karbonade m/ løk og grønnsaker - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Torsdag 21. august Sommerkoteletter m/ sukkerertstuing - Tilslørte jordbærpiker 1,2,3,4
Fredag 22. august Purreløksuppe - Fiskekaker m/ coleslaw 1,2,3,4,5
Lørdag 23. august Risgrøt - Grønnsakslasagne m/ salat og baguette 1,2,3,4
Søndag 24. august Fyllt svinekam m/ grønnsaker - Cappucinofromasj 1,2,3,4
Mandag 25. august Kyllingfrikassè - Dagens dessert 1,2,3,4
Tirsdag 26. august Spinatsuppe m/ egg- Panert fisk m/ remulade - Gele 1,2,3,4,5,6
Onsdag 27. august Kjøttpudding m/ ertestuing - Rabarbra/jordbærgrøt 1,2,3,4
Torsdag 28. august Salt svinebog m/ rotgrønnsaker - Riskrem m/ rød saus 1,2,3,4
Fredag 29. august Sellerisuppe - Fiskegrateng m/ eggesmør 1,2,3,4,5,6
Lørdag 30. august Rømmegrøt - Kjøttboller i tomatsaus m/ potetmos 1,2,3,4
Søndag 31. august Kokt laks m/ agurksalat og hollandaise - Tropisk fruktsalat 2,3,4,5