Solvangsenteret har både ute- og inneservering. Her serveres middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Prøv gjerne våre nystekte rundstykker eller vafler. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–15.00.
- Servering av middag kl. 13.30–14.30.
Ta gjerne med deg familie og venner til et godt måltid i kafeteriaen.
Telefon kafeteria: 90 36 57 16
Meny for august/september 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Torsdag 28. august Salt svinebog m/ rotgrønnsaker - Riskrem m/ rød saus 1,2,3,4
Fredag 29. august Sellerisuppe - Fiskegrateng m/ eggesmør 1,2,3,4,5,6
Lørdag 30. august Rømmegrøt - Kjøttboller i tomatsaus m/ potetmos 1,2,3,4
Søndag 31. august Kokt laks m/ agurksalat og hollandaise - Tropisk fruktsalat 2,3,4,5
Mandag 1. september Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 2. september Blomkålsuppe -Hvalkjøtt m/ kålstuing - Pære m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 3. september Kjøttdeiggryte m/ ris og salat - Mandelpudding 2,3,4
Torsdag 4. september Benløse fugler m/ grønnsaker - Sitronfromasj 1,2,3,4
Fredag 5. september Grønnsaksuppe- Fiskepudding i hvit saus m/ gulrot 1,2,3,4
Lørdag 6. september Risgrøt - Pai m/ salat 1,2,3,4,6
Søndag 7. september Svinenakke m/ surkål - Riskrem m/ rød saus 1,2,3,4
Mandag 8. september Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 9. september Purreløksuppe - Kokt torsk m/ sandefjordsmør - Fersken m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 10. september Kyllingfilet m/ ris, salat og bearnaise - Sjokoladepudding 2,3,4
Torsdag 11. september Flesk og duppe m/ kålrabistappe - Jordbærfromasj 1,2,3,4
Fredag 12. september Aspargessuppe - Fiskekaker m/ revet gulrot 1,2,3,4,5
Lørdag 13. september Rømmegrøt - Småsuppe 1,2,3,4
Søndag 14. september Lammestek m/ fløtesaus og rosenkål - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Mandag 15. september Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 16. september Sjampinjongsuppe - Panert fisk m/ salat og remulade - Ananaskrem 1,2,3,4,5
Onsdag 17. september Kjøttpølse m/ grønnsaker og saus - Gele m/ vaniljesaus 1,2,3,4
Torsdag 18. september Ertersuppe, salt kjøtt og flesk m/ kålrabistappe - Kompott 2,3,4
Fredag 19. september Tomatsuppe - Dagens fiskerett 1,2,3,4,5
Lørdag 20. september Risgrøt - Brun lapskaus m/ flatbrød 2,3,4
Søndag 21. september Viltkarbonader m/ bukettblanding - Multefromasj 1,2,3,4
Mandag 22. september Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 23. september Blomkålsuppe - Lyr m/ purreløksaus - Pære m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 24. september Kjøttkaker m/ ertestuing - Semulepudding 1,2,3,4
Torsdag 25. september Får i kål - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Fredag 26. september Sellerisuppe - Fiskeboller i hvit saus 1,2,3,4,5
Lørdag 27. september Rømmegrøt - Terteskjell m/ stuing og reker 1,2,3,4,5,6
Søndag 28. september Kalvestek m/ fløtesaus - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 29. september Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 30. september Jevnet grønnsaksuppe - Lettsaltet torsk m/ bacon - Mandelpudding 1,2,3